tirsdag den 14. juni 2011

Wii U on viime sukupolven Radeon sisällä, vielä tehokkaampi kuin PS3 ja Xbox 360

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/14/wii-u-has-last-gen-radeon-inside-still-more-powerful-than-ps3-a/:

Wii U Crysis

Hitaasti, mutta varmasti olemme alkaneet koota mitä sisälläsi että salaperäinen valkoinen laatikko tunnetaan Wii U . IBM oli hieman kaino noin multi-core CPU se antaa, mutta ei kiusata meitä mainitsemalla nimellä " Watson "kuvaamaan joitakin sen taustalla tech. Nyt Lisätietoja mukautetun Radeon GPU alkavat pintaan ja samalla varmasti omiaan, se ei ole aivan kärjessä. Sen sydän on siru vastaa R770 löytyy AMD: n viime sukupolven kortit kuten 4890 ja ennen hylkää sen, muistan PS3 ja Xbox 360 ovat yhä pystyy pumppaamaan näyttävää kuvaa, kun pakkaus viisi vuotta vanha pii (360 lähinnä käynnissä souped jopa ATI X1900). Custom ydin tukee Direct X 10.1 (Microsoft loppuu puhti Direct X 9) ja Eyefinity -kuin multi-näyttö tech jopa neljä SD videokuvaa - joskin se tulee olemaan jopa Nintendon ja kehittäjien esittää, että sen hyvää käyttöä. Jos et vielä ole vakuuttunut Wii U graafinen kyvykkyys, Crytek on sanonut sen kehittynyt CryEngine on "melko" ylös ja käynnissä Nintendon tulevista konsoli - ja jos se on tarpeeksi hyvä Crysis, sen pitäisi olla tarpeeksi hyvä teitä.

Wii U on viime sukupolven Radeon sisällä, vielä tehokkaampi kuin PS3 ja Xbox 360 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 kesäkuu 2011 12:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Game Watch , kehitettävä | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar