tirsdag den 14. juni 2011

Motorola Televation muuttuu kaapeli TV: IPTV puroihin koko kotiin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/13/motorola-televation-turns-cable-tv-into-iptv-streams-for-the-who/:


Motorolan uusin tuotteet ovat esillä 2011 Cable Show (epäilemme hidas kaapelipäättä todella käytössä juuri nyt mainitaan harvoin) myös tämä "Live Streaming Device" alias Televation. Toimiminen kaapeli yritys edellyttäen, kotiin annettavia vain Slingbox, se transkoodaa MPEG-2-tv-lähetykset MPEG-4 IP virrat katsella muilla laitteilla (Android tai IOS tablets, IP-yhteys televisiot, jne.), jotka ovat samassa lähiverkossa hinnalla millä bittivirta tai päätöslauselma ne voivat käsitellä. Motorola luvut tämä katkaisee riitoja kuin niitä ympäröi Time Warnerin TWCable TV iPad app koska se käyttää olemassa olevia tv-lähetyksiä. Työstää hanketta insinöörejä Comcast, joka voisi tehdä olemassa olevan sivukonttorin sen nykyisiä suunnitelmia uusia laatikoita, IPTV ja mobiilisovellukset . Sling / ECHO on yrittänyt murtaa kaapelivirityslaite markkinat sen joustavamman ratkaisun vuosia ja sen odotetaan ilmoittavan uuden Aria alusta huomenna, joten voi paras alusta - eikä vain yksi halvin / suloisin kaupat kaapeli-yhtiö - voittaa.

Jatka käsittelyssä Motorola Televation muuttuu kaapeli TV: IPTV puroihin koko kotiin


Motorola Televation muuttuu kaapeli TV: IPTV puroihin koko kotiin perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 kesäkuu 2011 19:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Motorola | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar