tirsdag den 14. juni 2011

AMD: n Fusion-sarjan sirut virallista: 10,5 tunnin akunkesto, DirectX11 grafiikka, ja USB 3.0-tuki (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/13/amds-fusion-a-series-for-mainstream-laptops-official-10-5-hour/:


AMD: n Llano foorumi on meidän tutka yli kaksi vuotta , ja lopuksi, yhtiö on tullut puhdas uusimpaan luokka hybridi CPU / GPU pelimerkkejä virallisesti puhuttu Fusion-sarjan. Toisin virransäästötilaan maku Fusion accerlated jalostuslaitoksia jo markkinoilla , nämä 32-nanometrin Apuvoimalaitteet suunniteltiin työasemia ja valtavirran kannettavat mielessä, kun suoranaisena tavoitteena on Intelin Core 2011 prosessoreita lupaus paremmasta käsittelystä ja diskreetti-tason näytönohjain , ja 10-plus tuntia kestävä akku.



Sen lisäksi valikoituja suorituskyky ja akun väittää yhtiö tekee (paljon enemmän, että hetken), mitä tämä tarkoittaa, että siltä osin kuin kannettavat tietokoneet mennä, AMD on täysin tehostaa pois itsenäisen-CPU-plus-GPU paradigma. Mutta yhtiö silti tehdä oma Radeon kortteja, jotka voidaan kytkeä APU on 75 prosenttia vauhtia grafiikan suorituskykyä - asennus AMD kutsuu "Dual Graphics." Kaiken kaikkiaan näitä pelimerkkejä mitata vain 228 neliömillimetreinä. Voit laittaa tämän yhteydessä, tutustu gallerian käytännön laukausta alle, jossa A-sarjan vieressä standalone CPU, erillinen näytönohjain, ja vuoksi mittakaavassa sellainen pienitehoisia Fusion-siru otettiin takaisin CES.



-Sarjan varustettu PC on jo merenkulun ja AMD: n mukaan voimme odottaa ainakin 150 niistä tänä vuonna. Tämä kuulostaa lupaavalta todellakin, mutta olemme silti todella paljon teknisiä yksityiskohtia toistaa. Pään ohi tauko koko vuoto, mitä nämä Apuvoimalaitteet lupaavat tehdä yhdessä video AMD tuotemarkkinoinnin johtaja Raymond Dumbeck osoittaa pois joitakin-sarjan kannettavat toiminnassa.


Jatkaa lukeneisuus AMD: n Fusion-sarjan sirut virallista: 10,5 tunnin akunkesto, DirectX11 grafiikka, ja USB 3.0-tuki (video)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar