tirsdag den 14. juni 2011

Shocker! Pelaaja käyttäytyminen on itse asiassa varsin ennustettavissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/14/shocker-gamer-behavior-is-actually-quite-predictable/:


Eikö olekin outoa, miten aina halki avata oluen ennen asettumistaan ​​joitakin GTA ? Vai miten sinulla on tapana laittaa innokas ojentamista lompakon kun kirjaudutaan PSN? Ei sotilas, se ei ole utelias. Ei ollenkaan. Mutta tämä on: Tutkijat North Carolina State University väittävät he ovat löytäneet tavan ennustaa-pelin käyttäytymisellään "jopa 80 prosentin tarkkuudella." Tutkittuaan päätöksentekoon 14000 World of Warcraft pelaajia, he huomasivat, että eri toimijat pitävät erilaisista saavutuksista. Nämä parempana saavutukset kasata yhteen tilastollisesti merkittäviä ryhmiä, jotka tunnetaan nimellä "klikkien", vaikka heillä ei ole mitään selvää yhteistä. Joten WoW pelaaja, joka tykkää parantaa aseettomia torjumiseksi taitojaan myös jostain psykologinen syy, yleensä haluta pistettä World Travel. Mitä enemmän, tutkijat uskovat, että klikki-tarkkailu voidaan hyödyntää ulkopuolella melko erityinen maailman WoW, jolloin heidän menetelmä voisi osoittautua tuottoisa pelin suunnittelijat, verkkokauppojen ja aika paljon kuka tahansa kiinnostunut ennustaa seuraava siirtosi. Haluatko tietää enemmän? Sitten ennustaa sinun napsauttamalla PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Shocker! Pelaaja käyttäytyminen on itse asiassa varsin ennustettavissa


Shocker! Pelaaja käyttäytyminen on itse asiassa varsin ennustettavissa perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 kesäkuu 2011 16:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar