tirsdag den 14. juni 2011

New York Times, OpinionLab haastaa Lodsys hakee tuomiota

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/14/new-york-times-opinionlab-sue-lodsys-seeking-declaratory-judgem/:



Indie-kehittäjät kääntyi Web tunnin kuluttua saa varoituksen kirjeitä Lodsys viime kuussa, mutta suurempi devs otti perinteistä lähestymistapaa , jolloin viestintä ja sormen osoittaa asianajajien sijaan. Kaksi tällaista yritystä, New York Times ja OpinionLabs, tuli ilmi jättämisen jälkeen puku patenttia vastaan ​​peikko eilen, etsien toteava tuomio mitätöidä Lodsys n patentteja. Yhdeksän sivua jättämässä YLE luettelee neljä Lodsys patentit, mukaan lukien 7.222.078, joka oli aiemmin käytetty kohdistaa pienempiä kehittäjille. NYT: n ad click-through-järjestelmän ja OpinionLabs "tutkimukset olivat molemmat myös kohdennettua, ja jos puvut ovat onnistuneita, Lodsys olisi vastuussa kaikista oikeudellisista kuluista, ja se ei saa kerätä sen patentteja tulevaisuudessa.



Puhuimme Julie Samuels kalatalousrahaston , joka selitti, että hakemuksen ja tuomiota voisi teoriassa mahdollistaa NYT ja OpinionLabs on tutkimuksissa pidettiin Kaliforniassa ja Illinoisissa, missä toteava tuomio on jätetty, eikä Eastern District of Texas - tunnetusti kantaja-ystävällinen tuomioistuin, jossa Lodsys jätti puku seitsemää devs päivänä 31 toukokuu . Muut devs jotka saivat kirjeitä, mutta ei ole vielä haastanut voi myös tehdä samoin. Sopii tuoma NYT ja OpinionLabs virallisesti kutsua pätevyyttä Lodsys patentteja kyseenalaiseksi, mutta valitettavasti eivät muutu pelin devs Lodsys jo haastaa, jotka olisivat edelleen vastuussa lupamaksuja ja muut vahingot, jos tuomioistuin määrää patenttia on voimassa (ja niiden sovellukset loukkaavan).

New York Times, OpinionLab haastaa Lodsys hakee tuomiota alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 kesäkuu 2011 13:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Electronista | lähde New York Times Company | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar