tirsdag den 14. juni 2011

Acer intros uusittu työpöytiä, 23-tuuman multitouch-näyttö lasten kanssa Valtavan asuntolan huoneessa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/14/acer-intros-revamped-desktops-23-inch-multitouch-display-for-ki/:


Viime viikolla Acer julkisti kourallinen back-to-koulun tietokoneet, ja tänään asu on komeilu vaihde lapsille, jotka ovat saaneet teensy hieman enemmän tilaa asuntoloista. Yhtiö vain trotted ulos pari työasemia sekä hirveästi 23-tuumainen T231H multitouch seurata. Molemmat tornit ovat vanhoillinen musta alustasta Acer clear.fi median ohjelmisto aluksella. Näistä kaksi, M-sarja (kuvassa) on selvästi tehokäyttäjille, Core i3 ja quad-core AMD Athlon II X4-prosessori vaihtoehtoja, 6 Gt muistia, 1TB kiintolevytilaa, valinnainen erillinen näytönohjain, ja säilytysalusta päälle asuntojen neljä USB 2.0-liitintä ja kuuloke ja mikrofoni satamissa. X-sarjan puolestaan ​​on trimmeri, kompakti muotoilu, ja vaatimaton spec lista, jossa on Intel Pentium Dual Core-ja AMD Athlon II X4-prosessorit, 4GB muistia ja integroitu näytönohjain. Kuten että 1080p-näyttö, se on 80.000:1 kontrastisuhde ja kallistuu välillä 5-asteen ja 60 asteen kulmassa - ei toisin kuin pyörivät HP all-in-one , joka tuli ulos aiemmin tänä vuonna. He kaikki jaossa nyt, M ja X-sarjan alkaen 500 dollaria ja 398 dollaria, vastaavasti, ja seurata noutamassa 330 dollaria. Koko PR tauon jälkeen.





Jatkaa lukeneisuus Acer intros uudisti työasemat, 23-tuuman multitouch-näyttö lasten kanssa Valtavan asuntolan huoneessa


Acer intros uusittu työpöytiä, 23-tuuman multitouch-näyttö lasten kanssa Valtavan asuntolan huoneet perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 kesäkuu 2011 00:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Ingen kommentarer:

Send en kommentar