tirsdag den 14. juni 2011

Keepin 'it real väärennös: Xperia Arc KIRF on KIRFy dual-core prosessori (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/14/keepin-it-real-fake-xperia-arc-kirf-has-kirfy-dual-core-proces/:

Keepin 'it real Fake: Xperia Arc KIRF on KIRFy dual-core prosessori

Onko se 1GHz Qualcomm MSM8255 -powered Xperia Arc aivan liian hiton nopeasti? Meillä saattaa olla juuri KIRF etsit. Yksinkertainen puhelin yksinkertainen nimi: "DR." Petite teeskentelijä Ajaa 0,2-tuumaa pois Arc: n 4,2-tuumainen näyttö, lisäten vain 0.03mm paksuus matkan varrella. Unohda että Adreno 205 näytönohjain, tämä vauva toimii Meditek MTK6516 ARM-yhteensopiva suoritin, asennus usein virheellisesti mainostetaan kaksiytiminen mahtava 416MHz core käynnissä Android 2.2.1, ja toinen 208MHz core omistettu yksinomaan langattoman radion . Tiedoksi, radio-omistautunut osiot ovat yleensä ohitetaan keskeisistä laskee. Kääri sen kanssa premo ylellisyyksiä, kuten 3,5 tuuman kuulokeliitäntä ja 2 megapikselin kamera, ja sinulla Xperia kolhi-off se on ... hyvin, melko arka. Mutta hei, se on vain 1000 yuania (154 dollaria), joten ainakin voit saada vaarallisen lähelle Xperia alueella ilman järkyttävää pankki. Jos se riittää sinulle, tutustu käytännön video (kiinaksi) tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Keepin "se todellinen väärennös: Xperia Arc KIRF on KIRFy dual-core prosessori (video)


Keepin 'it real väärennös: Xperia Arc KIRF on KIRFy dual-core prosessori (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 kesäkuu 2011 15:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink MIC gadget | lähde m8cool | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar