tirsdag den 27. september 2011

Amazonin Pieni Gamble

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/axSwbuChLUM/:

header2

Uutisia, että Amazonin tablet oli todellinen oli suuri kauha , mutta ei aivan shokki teollisuudelle. Bezos kaikki vaan vahvisti sitä kuukautta sitten, ja toimitus-line vuotaa oli se tulossa loppukesästä, joka oli optimistinen, mutta ei kaukana; Tuli tullaan saapuu keskiviikkona .


Yksi kysymys minulla oli aina kuitenkin oli kuinka Amazon oikeuttaisi ojentaen Tämän laitteen he viettänyt niin kauan slagging iPad kuin e-käsittelyn alusta? Yksinkertainen: Fire ei ole e-lukija. Toki voit lukea kirjoja, mutta sen tärkein funktio toimii kiila kaikille niille valitettavasti laiminlyödyn Amazon palvelut. Apple myy sinulle yhden alustan sitten pitää siitä nudging, kunnes olet hyväksynyt loput. iTunes, iPhone, iPad, OS X, ei ole väliä, johon et ensin, piste ekosysteemi on tehdä käytät niitä kaikkia. Amazon on yrittänyt Samoin sivusuunnassa pelata.


Amazon verkkopalveluiden valtuuksia ton www. Heillä pilvi tulossa ulos korvista. Osa niiden infrastruktuurin teho päivittäinen median ja tietotarpeet miljoonia kuluttajia. He ovat oma päävesijohto, mutta heiltä puuttuu firehose. Kun ihmiset ajattelevat musiikkia, he ajattelevat iTunes. Elokuvat, he ajattelevat Netflix. TV, he ajattelevat Hulu. Tai useita asioita. Mutta Amazon ei niin paljon näistä asioista, usein paremmin hinnoitteluun tai valinta. Jos he voivat saada laitteen siellä ja repsottaa sopivasti houkutteleva porkkana, ihmiset joutuvat ansaan ja Web säästöjä.


Jotkut sanovat, että se tulee olemaan Amazon Prime. Tottakai, miksi ei? Kun ekosysteemi on lukittu alas kuin tulta n ilmoitetaan olevan, vedät kauniissa rasvaa tuotto. Prime on pieni hinta maksettavaksi. Amazon tietää sinulla on rahaa tehdä rahaa, ja he aikovat olla menoja valtava määrä rahaa saat tämän asia osaksi miljoonassa kodissa. Luuletko alkuperäinen Kindle lensi ja hyllyt? Tämä brutalist näköinen juttu? Ne myi muutama, mutta sitten ne myydään päivittää. Edistyttiin, ja nyt, että tuote ei ollut valmis menemään iso oli yhtäkkiä valtavasti parantunut. Apple yrittää tätä Apple TV, miinus parannus osa. Sinun täytyy tehdä ihmiset luulevat päästä sisään kun ehtiminen on hyvä, ja Amazon ehkä lyödä että makea paikalla edullisia tablet sotia.


Uusi Nook esittelee heille haaste. On liian myöhäistä Barnes & Noblen tehdä mitään suuria muutoksia tuotteeseen ennen niiden markkinoille ensi kuussa , mutta myynti Nook väri antaa sille hieman edistyä. Se on yksi harvoista Android tablets siellä, että on helppo erottaa toisistaan, ja päivittää tätä alustaa olisi antanut Amazonin laite tunne koston sijaan hyökkäys. On sanottu, että laite oli hätäinen, ja että se on pelikirjan klooni, mutta se oversimplifying asioita. Se on kaikkein hyödynnettävissä he voisivat keksiä aikataulun, ja epäilen vahvasti se tulee olemaan viimeinen, onko se menestys vai ei.


Ja kuten MG ehdotti , Apple ei ole syytä pelätä. Mutta kaikki muut tablet päättäjien tulisi sha


Ingen kommentarer:

Send en kommentar