tirsdag den 27. september 2011

Quora Gets ketjutetut kommentit, Comment Äänestäminen, muokkaaminen ja kuvat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wiquwT3G4z0/:

Screen Shot 2011-09-26 at 6.11.28 PM

Q & sivusto Quora on juuri julkistanut uudistaa sen kommentointi järjestelmän merkittävin muutos on täytäntöönpano kierteillä kommentoimalla ominaisuus keskusteluja alla kysymys ja sen jälkeen vastauksia. Uusi ketjutetut kommentit käyttäjät voivat vastata erityiset huomautukset vastaus kierre, intuitiivisesti kirjoittamalla tekstin Vastaa ruutuun kunkin kommentin.


Lisäksi Quora antaa käyttäjien nyt äänestää avuliaisuus tai voimassaolon kommentti klikkaamalla nuoli ylös ja alas nuolia, aivan kuten he tekevät hyödyllistä / hyödytön vastauksia. Ikään kuin tässä ei olisi tarpeeksi (!), Quora käyttäjät voivat nyt myös upottaa kuvia kommentit ja muokata kommentti paikallaan. Ironista huutomerkki syrjään, tämä editointi on oikeastaan ​​aika siistiä, vai mitä helma, Facebook.


Kuten Facebook kommentteja, Quora kommentit edellyttää, että käyttäjillä pitää kirjautua sisään oikeilla tilejä voidakseen osallistua keskusteluun. Ihmiset, jotka haluavat pysyä nimettöminä kanssa kysymys ei voi kommentoida vastauksia ja jos harjoittaa kysymyksen kanssa oikean tilin sitten siirtyä Nimetön asetus menetät kommentteja.


Vastaus käyttäjille Olen kysyttiin uudet kommentit tähän mennessä on ollut vaihtelevaa, joissakin sanomalla, että ominaisuus on positiiviset, vähentää melua kommentti viestiketjut, ym. katsoessaan, että sisäkkäisiä kommentti käyttöliittymä on hieman ylivoimainen. "Suunnittelu ominaisuus on ... öh, no, se on tavallaan kauhea", kirjoitti vaikutusvaltainen käyttäjä Yishan Wong "Mutta en ole liian huolissaan, olen varma että se tulee olemaan toimineet."


Quora Tehokäyttäjä Semil Shah toivoo, että tämä ominaisuus on merkki tulevaisuuden Quora laajennus, "Teoreettisesti" Quora kommentit 'ominaisuus voisi levitä koko digitaalisen median sisältö-ja tarjoavat mielenkiintoisen vaihtoehdon Facebookin sosiaalinen plugin, lähinnä siksi Quora ei todisteita henkilöllisyydestään mutta mahdollistaa myös nimettömänä. "


Quora n Mark Bodnick on hänen nähtävyyksiä asetettu hetkellä "Mitä olemme nähneet, että ihmiset haluavat puhua ja keskustella viestiä ja kysymyksiä, ja tämä antaa heidän tehdä se tavalla, joka on enemmän järjestetty sekä paljon hauskempaa ja reagoiva . "






Ingen kommentarer:

Send en kommentar