tirsdag den 27. september 2011

Crapgadget: "se tuntui hyvältä ajatukselta silloin" painos

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/26/crapgadget-it-seemed-like-a-good-idea-at-the-time-edition/:


Olemme varmoja, että useimmat keksijät siellä aidosti haluavat tehdä maailmasta paremman paikan, mutta paras aikeet eivät aina tuota parhaita keksintöjä, ja taas seuraava gadgetit kaikki todennäköisesti valittaa joku jossain, voimme ' T täsmälleen suositella esimerkiksi korva-muotoinen iPhone tapauksessa tai 300 dollaria hammastahnaa puristin. Mutta kuten sanonta kuuluu, "yhden miehen crapgadget on toisen miehen aarre."



Lue - Se on kuin beanbag tuolin iPadisi! Syliä vasten!

Lue - At 300 dollaria, tämä hammastahnaa putki puristin pitäisi maksaa itsensä täsmälleen yksi päivä ennen auringon polttaa.

Lue - Miten tämä iPhone tapauksessa erilainen kuin kaikki muut iphone tapauksissa? Yksinkertainen: se saa sen näyttämään, että olet saanut jonkinlaisen engorged Korvasairaus. Ikinä vaivautunut aikana tärkeitä puheluita taas!

Lue - Se akkulaturi! Leideille!

View Poll


Crapgadget: "se tuntui hyvältä ajatukselta silloin" painos alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 syyskuu 2011 22:55:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar