tirsdag den 27. september 2011

Samsung Galaxy tab 7.7 WiFi osumia FCC tabtastic kunniaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/26/samsung-galaxy-tab-7-7-wifi-hits-the-fcc-in-tabtastic-glory/:


Se voi olla mennyt Mia IFA 2011 aiemmin tässä kuussa, koska meneillään oikeudellinen taistelu, mutta Samsung Galaxy tab 7.7 ei todellakaan ole mikään juttu mielikuvituksemme . Kaukana siitä: laite, dubattuna GT-P6810, juuri näyttämään kyntensä sisään saleihin Federal Communications Commission , ja tuli ulos vahingoittumattomana ja joitakin ihmisarvoisen kaavioiden todella keuliminen tablet vuonna hieman mairitteleva tavalla. Versio nähdään läpi FCC on todennäköisesti 16GB WiFi-vasta-versio, ei mainita langattoman bändit löytynyt. Onko se varmasti hitti USA rannoilla on epävarmuutta, koska läpikulku hallitus ei takaa se tulee todella myydä täällä, mutta Galaxy tab sarja on jo ollut runsaasti aikaa poimia suosio pisteen tai kaksi.

Jatka lukemista Samsung Galaxy tab 7.7 WiFi osumia FCC tabtastic kunniaa


Samsung Galaxy tab 7.7 WiFi osumia FCC tabtastic kirkkaudessa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 syyskuu 2011 20:10:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar