tirsdag den 27. september 2011

DVBLogic n Boxee App reaaliajassa TV-suoratoisto Box

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/27/dvblogics-boxee-app-brings-live-tv-streaming-to-the-box/:


Jos online-videovirtaa ja paikallisesti tallennettua mediaa eivät anna riittävästi toiminnallisuus Boxee Box , nyt voit katsoa säännöllisesti televisiota sekin. Digital Lifestyle mainitsee DVBLogic on julkaissut uuden version DVBLink asiakkaan laite, jonka avulla voit selata ohjelmaopas ja katsoa TV, jos sinulla on myös kotipalvelin perustettu ohjelmistoineen ja viritin. Jos et ole perehtynyt ohjelmisto, jolla voit kääntää useimmat tahansa UPnP-yhteensopivan laitteen liittäminen Extender pystyy välimuistin elää puroja, ja asiakkaiden käytettävissä iPad / iPhone jo, plus Android ja WP7 matkalla. Tarvitset uusimman Release Candidate-versio DVBLink Connect! palvelinohjelmistoa tehdä kaiken mennä, sitten osoita Boxee Box selaimen yhtiön arkiston ladata asiakasohjelman ja kerro meille, miten kaikki toimii ulos.

DVBLogic n Boxee App reaaliajassa TV-suoratoisto Box alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 27 syyskuu 2011 14:14:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Digital Lifestyle | lähde DVBLink v4 RC1 , DVBLink Boxee varasto | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar