tirsdag den 27. september 2011

YC NYC: Paul Graham Osakkeet vastalääke Startup Poison

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_R2YjFbL5s4/:

paulgraham

Vuonna vei heidät muutaman vuoden, mutta Y Combinator on vihdoin ryntäsivät Manhattan. Vaikkakin - paljon mielipahaa joillekin ihmisille lukevat tätä - yhden yön.


Ei, vaikka joitakin huhuja, että oli levittänyt ympäri illan YC NYC tapauksessa Y Combinator ei avaa sivuliikkeen NYC. Mutta YC miehistön läsnä, joka sisälsi lähes kaikki yrityksen kumppaneiden ja kymmenkunta YC alumnit, ei jaa paljon anekdootteja ja neuvoja valtavan joukon 800 + newyorkilainen yrittäjien, yrittäjiksi haluaville olla, ja array muita kiinnostuneita ihmisiä maailmassa startup.


Keynote on illan esillä Talk Y Combinator cofounder Paul Graham, joka puututtava ongelman, joka on ollut levinnyt NYC vs Silicon Valley keskustelussa: Mitkä ovat tärkeimmät ainekset edistämiseksi tarvitaan käynnistyksen yhteisön, eikä NYC mitä se tekee?


Hänen puheensa oli yksi yleinen teema: "Toisaalta ..."


Graham lausuttu, että lauseen monta kertaa Puheessaan osittain leikillään, ja osittain siksi on niin paljon epävarmuustekijöitä leikkiä kun se tulee, onko NYC on hyvä paikka rakentaa käynnistyksen.


Graham potkittiin pois hänen puhua yrittämällä tunnistaa, mitä laatua asioita tehdä käynnistyksen napa niin hyvin rakentamiseen yritys. "Startup eivät oletuksena", hän sanoi, minkä vuoksi käynnistää yksi kaikkialla ulkopuolella käynnistyksen napa on niin synkkä tuloksia. Mutta jostain syystä, tietyillä alueilla (eli Silicon Valley) on eräänlainen vastalääke, joka vähentää tätä luontaista todennäköisyyttä epäonnistumista.


Mutta mikä on se vastalääke?


Lyhyesti sanottuna, se Sean Parker (Graham tarkoitettu tapaus, kun Facebook perustaja Mark Zuckerberg kokoontui Sean Parker jalkakäytävällä sattumalta - Parker tuli myöhemmin Facebook perustajajäsen puheenjohtaja ja ollut keskeinen rooli perustettaessa yhtiön oman pääoman rakenteen). Yleisemmin vastalääke on runsaasti älykkäitä, ajaneet ihmisiä jotka ovat kiinnostuneita yrittäjyydestä ja teknologian, ja todennäköisyys törmäämättä joku, joka voi auttaa sinua kasvaa rajusti.


Graham sitten siirtyi keskustelemaan asioista, NYC on menossa sitä. Hyvänä puolena, Graham kertoo, että kansalaiset NYC on suurempi halu tehdä rahaa kuin mikään muu kaupunki Yhdysvalloissa - enemmän jopa kuin heidän kollegansa ulos Piilaaksossa.


Mutta on olemassa joitakin tekijöitä toimivat sitä vastaan. Silicon Valley, Graham sanoo, on eräänlainen kiinteän voima - se on jo hyvin pitkälle eteenpäin, ja ainoa tapa NYC pystyisi kuromaan kiinni olisi Silicon Valley auttaa sitä alkaa epäonnistua. Ja se ei tapahdu - Graham sanoo Silicon Valley on enemmän käynnistyksen napa kuin koskaan. Toisin kuin useimmissa paikoissa maassa, se on todella hienoa olla käynnistyksen Piilaaksossa (monet ulkopuolella Bay Area ovat taipuvaisia ​​näkemään yrittäjien ikään kuin he tällä hetkellä työttömänä). In the Valley ", he ovat oppineet eivät oletusarvoisesti skeptisyyttä", Graham sanoo.


Graham käsitteli myös tyyppisen teknologian yrityksiä, jotka näyttävät syntyvän molemmilla alueilla. Silicon Valley, hän sanoo, tuntuu olevan pesäpaikka varten "Platform" yrityksiä - niitä palveluita, kuten Google ja Facebook, joka voi olla satojen miljardien dollarien. Graham ei näe NYC kuin laukaisualustana tämän suuruusluokan yrityksiä, ainakaan vielä. Mutta hän lisää, että ehkä NYC voi olla paikka yrityksille, jotka eivät tarvitse raskasta tekniikkaa niiden takana kukoistaa (ja yritykset joillakin alueilla, kuten rahoitus ja muoti, voi soveltuu paremmin NYC käynnisty).


Grahamin johtopäätös: NYC ei ole aikeissa ohittaa Silicon Valley tahansa pian, suurelta osin siksi vakiintunut finanssialan olemassa - mutta silti hän ajattelee NYC on ag


Ingen kommentarer:

Send en kommentar