tirsdag den 27. september 2011

Boeing virallisesti toimittaa 787 Dreamliner ANA, lentomatkustuksen tulevaisuudesta vihdoin saapuu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/27/boeing-officially-delivers-787-dreamliner-to-ana-future-of-air/:


Se on kone niin mukavia, ne paljastettiin sen kahdesti. Boeing jälleen esitteli kauan odotetun ja paljon myöhässä 787 Dreamliner asiakkaan All Nippon Airways, mutta tällä kertaa tavarat olivat virallisesti toimitettu. Ottamisen jälkeen huivi pois matkustajakone aikaisin ensi elokuussa , ilmailualan yritys onnistui saamaan lento-kiukaassa yli sen Everett, Washington tuotantolaitos juhlallinen käsin pois. Vaikka sovitus pysähtyy ja käynnistyy varten linjan käyttöönoton, Boeing odottaa pystyvänsä ANA: n määräyksestä sen tulevaisuuden 55-vahva laivasto, tuottaa uutta 20 veneet on japanilainen lentoyhtiö 2013 lopussa. Jos haluat olla yksi harvoista soittaa "ensin!", Sinun kannattaa harkita varaus että Japani sidottu loma nyt.

Boeing virallisesti toimittaa 787 Dreamliner ANA, lentomatkustuksen tulevaisuudesta vihdoin saapuu alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 27 syyskuu 2011 02:25:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar