tirsdag den 27. september 2011

Android powered 56 prosenttia älypuhelinten myydään kolmen viimeisen kuukauden aikana

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/26/android-powered-56-percent-of-smartphones-sold-in-the-last-3-mon/:

Nielsen tutkimus

Kun viime pyysimme sisään Nielsen (joka oli aiemmin tässä kuussa) Googlen mobiili OS oli merkittävä lyijyä, virran vajaa 42-prosenttia älypuhelinten myydään, kun Apple oli vallannut yli kunnioitettavan 28-prosenttia markkinoista. Vuonna muutama viikko vuodesta, Android on nähnyt sen osuus kasvaa 43-prosenttia. Lisää mielenkiintoista, että yli 25500 tutkituista, jotka olivat ostaneet älypuhelimeen viimeisten kolmen kuukauden aikana, peräti 56-prosenttia valitsi kanssa GOOG. Apple piti tasaista 28 prosentin kautta linjan. Big G: n voitot tulivat kustannuksella RIM (vain 9-prosenttia puhelimista myydään kolmen viimeisen kuukauden aikana olivat Blackberryt) ja epäselvä "muut" (Symbian, Windows Phone 7, Bada, MeeGo, jne. .. noin 6 - prosenttia liikevaihdosta). Tärkeämpää kuin valitsemallesi alustalle kuitenkin on, että älypuhelimien myynti yleensä kiipeily - osuus 58-prosenttia kaikista puhelimia myytiin elokuussa ja ajo älypuhelinten levinneisyys on 43 prosentin.

Android powered 56 prosenttia älypuhelinten myyty viimeisen kolmen kuukauden alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 syyskuu 2011 21:40:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Nielsen | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar