tirsdag den 27. september 2011

Sony Video Unlimited-preview tuo Gracenote metatietoja SEN

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/27/sony-video-unlimited-preview-brings-gracenote-metadata-to-sen/:


Vaikka yksi sen execs jäädytettäisiin tämän kevään pitkä PSN katkoksen kuin " hieno kokemus "ihmiset on Sony on jytinä päällysteen kerätä kuluttajien moraalia. Back at IFA , asu julkisti uuden all-in-one Sony Entertainment Network, ja sen jo antaa VOD siipi, Video Unlimited, kasvoton. Tästä päivästä lähtien PS3-omistajien omistusosuus PlayStation Plus-tilaus ladata luovasti nimeltään "Video Unlimited-preview" APP PlayStation Storesta. Mukaan Sony, uusi käyttöliittymä on kyse antaa ihmisille mitä he haluavat, ja tässä tapauksessa se tarkoittaa virtaviivaistettu käyttöliittymä, iso kirkas grafiikka ja vähäeleisen, hehkuva sininen teksti. Se tarkoittaa myös Gracenote integraatio, avaa mahdollisuuden loputon kani-reikää liittyvän sisällön hakuja. Meillä oli muutamassa minuutissa uusi asennus, ja jouduimme etsiminen liittyvää sisältöä Danny McBride n Teidän korkeutenne mukaisiin ryhmiin kuten "bumbling Buffoons" ja "myyttisiä petoja", vaikka voisimme yhtä hyvin kutsuttu otsikot featuring elokuvan ohjaajan tai sen tähdet.



Jos se ei ole tarpeeksi poikkeaa perinteisen video on demand järjestely, uusi käyttöliittymä on myös "tumbler hakuteknologian," joka hylkää säännöllisesti näppäimistö-tyylin syöttöä PS3 valvonta - klikkaa oikealla painikkeella kirjeen selaat pystysuunnassa läpi aakkoset. Tämä "patentoitu teknologia" myös autocompletes hakusi ja vastaavasti hyödyntää Gracenote tietokanta, jonka avulla voit etsiä nimen, näyttelijä, ohjaaja tai tunniste. Uusi käyttöliittymä on nimenomaan yhtiön videopalvelu ja on tällä hetkellä saatavilla vain PS3, mutta meille kerrotaan se roll out koko verkkoon ja tuetuista laitteista joskus tulevaisuudessa. Kaikki PlayStation Network käyttäjät voivat ladata esikatsella app alkaa 11. lokakuuta Tsekkaa video esikatsele sisällytettyä tauon jälkeen.


Jatka lukemista Sony Video Unlimited-preview tuo Gracenote metatietoja SEN


Sony Video Unlimited-preview tuo Gracenote metatietoja SEN alunperin ilmestyi


Ingen kommentarer:

Send en kommentar