tirsdag den 27. september 2011

Nuance lisää WP7 tukea, antaa devien joukoille parempaa palvelua NDEV Mobile Developer Program

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/27/nuance-adds-wp7-support-gives-devs-better-service-with-ndev-mob/:


Tiedäthän Nuance oikeassa? He ihmisiä, jotka tekevät Dragon puheentunnistuksen ohjelmiston Mac , iThings , Blackberrys , androidien ja autoja . Aiemmin tänä vuonna yhtiö julkisti Dragon Mobile SDK tarjota työkaluja tarvitaan, jotta ihmiset puhuu puhelimeensa, eikä heidän kanssaan. Nyt, Nuance on lisätty tuki Windows Phone 7 (ei Mango tuki ... vielä) ja päivittänyt sen kehittäjä ohjelma antaa devien joukoille enemmän tukea, niin on helpompi tehdä ääni-sovelluksia. Lisäksi se lisätään kahdeksan uutta kieltä ohjelmistoaan - Kanadan ranska, Americas espanja, hollanti, Norja, Ruotsi, Korean, Taiwanin Mandarin, ja Cantonese - ja lisää on tulossa.



Saimme puhua Nuance noin sen uuden ohjelman, jota nyt kutsutaan NDEV Mobile, ja kerrottiin se on rikki kolmeen luokkaan: Silver, Gold ja Emerald. NDEV Silver on perustaso, joka antaa devien joukoille vapaa pääsy Nuancen tekstin puheeksi ja puheentunnistus teknologia. Kulta palvelu tarjoaa pääsyn SSL-salaus ja verkkopalvelut käyttöliittymän kautta käyttäjäkohtaisesti tai per-kauppa hinnoittelumalleja. Yläpäähän, Emerald taso rullaa punaisen maton integroidulla mukautetun sanaston ja kieliopin - luomiseen apps että tunnistaa alan ammattikieltä - ja omistettu tilin hallinta. Yhtiö näkee Emerald Tier houkutteleva eniten yritysasiakkaille, mutta se on käytettävissä mihin tahansa dev halukas poni varten ylimääräistä Nuance TLC. Joten, intrepid App päättäjät, nyt kun sinulla työkalut tekevät puhelimet ymmärtää meitä paremmin kuin koskaan, miten sinä käytät niitä?

Jatka lukemista Nuance lisää WP7 tukea, antaa devien joukoille parempi palvelu NDEV Mobile Developer Program


Nuance lisää WP7 tukea, antaa devien joukoille parempaa palvelua NDEV Mobile Developer Program alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 27 syyskuu 2011 00:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Vivahde , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar