tirsdag den 27. september 2011

Sprintin rajoittamaton data suunnitelmat eivät mene minnekään, CTO vahvistaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/27/sprints-unlimited-data-plans-arent-going-anywhere-cto-confirm/:


Sprint voi olla runsaasti ja muutoksia varastossa sen tulevan " päivitetty strategia ", mutta se näyttää yksi keskeinen politiikan pysyy paikoillaan - rajoittamaton data suunnitelmat. Puhuessaan toimittajille Pankaa San Franciscossa eilen, yrityksen teknologiajohtaja Stephen Bye vahvisti, että vaikka kilpailijat kuten Verizon ja AT & T ovat vähitellen heidän rajoittamaton suunnitelmia, Sprint on edelleen sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen ääretön tiedot. Muuten ei tule ilman kustannuksia, sillä, kuten Bye selitti, etteivät kaikki rajoittamaton tilaajat syödä saman määrän tietoa. Mutta exec huomautti, että nämä ponnistelut varjostavat suhteellinen yksinkertaisuus toimitusjohtaja rajoittamaton järjestelmiä, eivätkä ne näytä aivan niin kohtuuton verrattuna piilotettu asiakastuen kustannusten mukana monimutkaisempia, porrastettu suunnitelmia. Mutta vaikka kaikki tämä optimismi, Sprint näyttää täysin tietoinen siitä, että jotkut suuret kulut ovat näköpiirissä, erityisesti uudistettu 4G LTE-verkon valmisteilla ja ehkä kanssa iPhone 5 matkalla . "Onko painetta? Joo," Bye tunnusti. "On haaste kaikille insinööreille työskennellä miten saamme kustannusrakenteen alas." Bye jatkoi toistaa kuitenkin, että vaikka uusi tietoverkko voi houkutella uusia sijoittajia, se on lopulta Sprintin ainutlaatuista tietoa suunnitelmista, jotka pitävät asiakaskuntaansa koskemattomina.

Sprintin rajoittamaton data suunnitelmat eivät mene minnekään, CTO vahvistaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 27 syyskuu 2011 03:25:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde CNET | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar