mandag den 4. april 2011

Commodore USA: n kaikki uudet C64 osoittanut pelaaja todellisempaa kuin koskaan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/04/commodore-usas-all-new-c64-shown-looking-more-real-than-ever/:


Ollut vähän skeptinen Commodoren USA: n lupaus palauttaa kunnianarvoisa Commodore 64 joidenkin ajanmukainen PC silmälasit? Emme voi syyttää sinua, mutta yhtiö on nyt vihdoin työskentelee muuttaa joitakin mieliä, ja on julkaissut joitakin todellisia kuvia mitä varmasti näyttää olevan todellinen prototyyppi. Tietenkin yhtiö toteaa, että prototyyppi ei ole samaa muovia, väri tai pinta, tuotanto-versio on, mutta se on eittämättä Commodore 64, ja että pitäisi laittaa hymyn edessä kaikille yli 30. Mitä enemmän, näyttää siltä, ​​että yhtiö on myös jotenkin onnistunut joukkueen kanssa Disney, ja se edistää uuden C64s ad mukana kaikki kopio Tron: Legacy. Vielä ei ole sanan todellinen julkaisupäivää, valitettavasti, mutta Commodore USA ilmeisesti käynnistää uuden verkkosivuston huomenna samaan aikaan DVD ja Blu-ray julkaisu, joten toivottavasti se on vielä muutamia seikkoja, jakaa sitten. Sillä välin voit tarkistaa enemmän prototyyppi laukausta linkkiä.

Commodore USA: n kaikki uudet C64 osoittanut pelaaja todellisempaa kuin koskaan alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 huhtikuu 2011 10:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Commodore USA | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar