mandag den 4. april 2011

Sonyn Howard Stringer vahvistaa Honeycomb tabletti Yhdysvalloissa kesällä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/04/sonys-howard-stringer-confirms-honeycomb-tablet-in-us-by-summer/:


Valmiina maku makea Honeycomb tabletti Sonyn kierre ? Sinun on parasta - Japanin Nikkei on lainata Sony toimitusjohtaja Sir Howard Stringer sanoi, että yhtiön ensimmäinen Android 3.0 tabletti tulee myyntiin vuoden loppuun kesällä. Parempi vielä, se tulee pop vähittäiskaupan Yhdysvalloissa ensimmäinen, raportin mukaan. Tämä on linjassa hienosti raportoitu syyskuussa lanseeratun PlayStation Certified Tegra 2 "S1" tabletti featuring että ainutlaatuinen "paketoida" design ensin kertonut jo helmikuussa. Vai onko S2 Simpukka ? Kuka tietää, Howard ei ole selvää. Uusi tabletti lörpötellä oli ilmeisesti lausui samassa tilaisuudessa, jossa Howard kaatunut pavut noin Applen aiotaan käyttää Sonyn antureita . Tule Howie, lopettaa kiusanteko ja juuri tullut ulos sen kanssa olet näpsäkkä Walesin minx.

Sonyn Howard Stringer vahvistaa Honeycomb tabletti Yhdysvalloissa kesällä perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 huhtikuu 2011 05:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar