mandag den 4. april 2011

Larry Page toistetaan kuin Googlen toimitusjohtaja tänään valmis näyttämään Tim Cook miten se on tehty

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/04/larry-page-takes-over-as-google-ceo-today-ready-to-show-tim-coo/:


Sivu-kone, Larry-Meister, päällikkö kaikkien Google execs. Kuten komissio ilmoitti tammikuun lopulla , Googlen ylimmän päätöksenteon asema on nykyisin muuttumassa kädet luotettava ote Eric Schmidt hieman vähemmän todistettu ote toinen perustaja Larry Page. Monsieur Page tulisi tuntea rooli, suoritettuaan sitä ennen Schmidt palkattiin vuonna 2001, mutta Google on kymmenen vuotta sitten oli aivan erilainen peto multi-tentacled, kaikkialla läsnäoleva, joka se on tänään. Se on luultavasti hyvä asia, niin, että Schmidt on jäljellä Googlen hallituksen roolissa hallituksen puheenjohtaja, jossa keskitytään ulospäin tarjouksia ja kumppanuuksia, vaikka Sivu huolehtii strategisesta ja tuotekehityksen päätöksiä. Muut alkuperäinen Google gangsteri, Sergey Brin, on edelleen iso osa yhtiön triumviraatin huipulla, mutta hänen huomionsa on omistautunut kehittämään uusia hankkeita - tuollaista gigabitin laajakaistaverkon Googlen juuri alkanut rakentaa Kansas City, Kansas. Kuten meille, meidän jakamaton painopiste asetetaan keksiä uutta "do no evil" vitsejä.

Larry Page toistetaan kuin Googlen toimitusjohtaja tänään valmis näyttämään Tim Cook miten se tehdään perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 huhtikuu 2011 08:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar