mandag den 4. april 2011

Twitter saa vihdoin oikeutetun hakutoiminto, jonka avulla voit suodattaa tweets käyttäen hymiöitä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/04/twitter-finally-gets-a-legitimate-search-function-lets-you-filt/:


Kuten Googlen Web-haun, Twitter lähtenyt elämääni yksi asia ja tee se hyvin. Ja aivan kuten Google, se pitää lisätä hienovarainen pikku parannuksia pitkin tulossa kypsä internet työkalu. Tänään oma tunnetusti yksinkertainen hakutoiminto on otettava käänteen makeover kopissa ja on syntynyt shinier, onnellisempi, ja paljon älykkäämpiä toisella puolella. Enää sinun ei tarvitse olla esimerkiksi erityiset nimet suosikki älypuhelimen karkaaminen taiteilijoita, juuri etsi yleinen termi ja Twitter tekee joitakin todellisia etsivät sinua eikä vain hakua vastaavat ja käyttäjätunnuksia. Voit myös tehostettava tarkennetun haun, jossa lisätään ":)" ja ": (" operaattorit ratkaisee saat onnellinen tai pokkana tweets tästä aiheesta. Tule ajatella sitä, että on melko pitkälle. Yo Google , jos olette hymiö toimijoita?

Twitter saa vihdoin oikeutetun hakutoiminto, jonka avulla voit suodattaa tweets käyttäen hymiöitä perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 huhtikuu 2011 16:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Twitter | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar