mandag den 4. april 2011

Viewsonic ViewBook ​​730 7 tuuman Android tabletti osumia FCC, saa täyden teardown hoito

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/04/viewsonic-viewbook-730-7-inch-android-tablet-hits-the-fcc-gets/:

Viewsonic ViewBook ​​730, 7-tuumainen WiFi tabletti osumia FCC, saa täyden teardown hoito

Se ei ole ViewPad 7 ja se varmasti ei näytä tätä seitsemän tuuman villi lapsi joko niin mitä etsit on toinen sisäänkäynti Viewsonic, e-lukija keskittynyt ViewBook ​​730. Se on seitsemän tuuman tabletti WiFi urheilu HDMI-ulostulo ja microSD sisään Tiedämme, että käynnissä Android ja samalla tarkka maku jää nähtäväksi, perustuu lukita näytön kuva näkyy laitteen käsikirjassa se ei näyttämään ViewBook ​​730 tulee ei noudata Iconia Tab A100 yhtenä harvoista seitsemän inchers on rocking Honeycomb. Android 2.X näyttää olevan Docket nyt. Lisäksi että manuaalinen puhutaan kopioinnista APK tiedostoja ympäri asentaa sovelluksia, tehdä Android Market osallisuuden kuulostaa vähän kyseenalainen, too. Kaikki tämä olisi samaa kuin pienen pieni hinta, mutta nämä odotukset eivät koskaan turvassa tässä maailmassa.

Viewsonic ViewBook ​​730 7 tuuman Android tabletti osumia FCC, saa täyden teardown hoidon alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 huhtikuu 2011 13:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Zatz Ei Funny | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar