mandag den 4. april 2011

Juntti Goldberg Koneen asettaa uuden maailmanennätyksen, tuoda esiin maailmanloppu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/03/rube-goldberg-machine-to-set-new-world-record-bring-forth-apoca/:






Jos et ole koskaan nähnyt nousua ja laskua ihmiskunnan kertoi sarjan hihnapyörät, vivut ja CO2 raketteja, nyt on tilaisuutesi - tiimi Purdue insinöörit ovat rakentaneet vehje, ei vain kertoo maailman historian kautta End of Days, mutta on myös haastaja maailman suurin Rube Goldberg kone. Purdue joukkueen "Time Machine" luetteloita historia dinosauruksia, sota ja rock 'n roll ennen lopulta huipentui mullistava Inferno ja kiteytyvä uudistumisen 232 askeleen - suppeasti pelaajan ulos edellinen ennätys 230 asettama Ferris State University 2010 . Näyttävä, mutta ei virallisesti "maailman suurin" vain vielä - joukkue on esittää video virheetön juosta Guinness World Records todistaa historiallista juttu, toivottavasti eking ulos voittoon kahden askeleen johtaa.

Juntti Goldberg Koneen asettaa uuden maailmanennätyksen, tuoda esiin maailmanlopun alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 03 huhtikuu 2011 19:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Punertava | lähde PurdueUniversity (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar