mandag den 4. april 2011

Evoluce tiedotteet Kinect perustuva "Win & I-ele käyttöliittymä Windows 7

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/04/evoluce-releases-kinect-based-win-and-i-gesture-interface-for-wi/:


Olemme jo nähneet Evoluce lelun ympäri käyttäessäsi Kinect hallita Windows, mutta se on nyt ottanut asiat askeleen pidemmälle uuden Win & I-ohjelmisto, joka lupaa, että kuka tahansa tehdä saman vähällä vaivalla. Tämä tulee sekä koti-painos, joka tarjoaa ele valvonta Windows 7 itselleen sekä Media Center ja muiden sovellusten (mikä voisi olla erityisen kätevä kotiteatteri), samoin kuin Business Edition, joka ilmeisesti lisää joitakin ylimääräisiä tarkastuksia on räätälöity erityisesti Microsoft Toimisto-ja PowerPoint erityisesti. Pään ohi tauon nopeasti esittelyvideo, ja osuma alla olevaa linkkiä repiä ohjelmisto, jos olet kiinnostunut - Home Edition toimii 20 €, tai hieman alle $ 30 (Kinect ei sisälly tietenkin).

Jatka käsittelyssä Evoluce Tiedotteet Kinect perustuva "Win & I-ele käyttöliittymä Windows 7


Evoluce tiedotteet Kinect perustuva "Win & I-ele käyttöliittymä Windows 7 perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 huhtikuu 2011 09:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Lataa Squad | lähde Evoluce | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar