mandag den 4. april 2011

Inhabitat viikko Green: Uusiutuvat taide koskettaa taivasta, sähköinen Audi TT ja kryogeeniset energia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/03/inhabitats-week-in-green-renewable-art-touches-the-sky-an-ele/:

Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.




Tällä viikolla Inhabitat näki uusiutuvan energian hankkeisiin lähteä ympäri maailmaa Keniasta ilmoittaneet rakentavansa suurimman tuulipuiston Afrikassa ja joukkue Georgia Techin tutkijat kehittivät sydän-powered nanobattery että voi ladata gadgeteja mennä. Olemme myös oppineet, että sekoitus suolaisen ja makean veden jokisuistoissa voitaisiin säätää 13% maailman valta tarvitsee, ja teimme perusteellista tarkastella kryogeeniset energiajärjestelmän joka tuottaa sähköä nesteytetty ilma. Lopuksi esiteltiin valokuvaaja Mitch Epstein kummittelu kuvia "American Power" , joka äskettäin voitti Prix Pictet palkinnon.



Se oli myös eeppinen viikon arkkitehtuurin Pritzker - maailman korkein arkkitehtuuri kunnia - sai Portugalin arkkitehti Eduardo Souto de Moura . Näimme myös high-tech aurinko pilvenpiirtäjä ja aistiharhoja aaltoilevat julkisivu nousu Soulissa, ja jaoimme 15 visioita pilvenpiirtäjiä tulevaisuuden - pystysuorasta maatiloilta kuljetussäiliöön torneja ja öljynporauslautoille kaupungeissa.



Lisäksi tällä viikolla näimme valoisa tulevaisuus koittaa vihreä kuljetuksen ryhmä opiskelijoita julkisti Hyper-muutettu sähkö Audi TT , joka saa virtansa aurinkoenergiasta. Olemme myös oppineet, että Euroopan unioni harkitsee kieltää kaasu autojen 2050 , ja otimme tarkastella Microsoftin uuden tietokannan , joka kertoo halvin paikka ladata EV. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, toimme teille 10-paikkainen poljin-powered puolue pyörä , ja me esiteltiin tyylikäs LED-valaistu takki on suunniteltu pitämään pyöräilijöiden turvallista yöllä.

Inhabitat viikko Green: Uusiutuvat taide koskettaa taivasta, sähköinen Audi TT ja kryogeeniset energia perin ilmestynyt Engadget Sun, 03 huhtikuu 2011 21:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar