mandag den 4. april 2011

Redsn0w kytkemättömät karkaaminen IOS 4.3.1 julkaistu Windows ja OS X, ei ole iPad 2 tuki

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/04/untethered-jailbreak-for-ios-4-3-1-released-for-windows-and-os-x/:


Jos olet odottanut mukava, helppo karkaaminen ratkaisu IOS 4.3.1, niin tänään onnen päivä: Dev-Team on juuri julkaissut Redsn0w 0.9.6rc9 sekä Windows-että OS X, jotta voimme vain kuolevaisia ​​vapaata tuetuista laitteista - iPhone 3GS, 4 (GSM), iPod touch 3G, 4G, iPad 1 ja Apple TV 2G - muutamalla klikkauksella. Valitettavasti on olemassa pari varoituksista: iPad 2 ei tueta täällä, kuten Cupertino on jotenkin onnistunut tiukentamaan sen turvallisuus torjua hakkerit (nyt), ja ultrasn0w käyttäjät ovat myös kertoneet roikkua tiukasti kunnes siellä yhteensopivuuden korjaavan - Dev-Team julkistaa hermona kun tämä on saatavilla. Niille, jotka ovat oikeutettuja uuden karkaaminen, pään yli Dev-Team: n verkkosivuilla latauslinkit ja varmista, että sinulla on vastaava IPSW tiedostot kätevä sekä - löydät ne haltuunsa iClarified tai suosikki hakukone .



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Redsn0w kytkemättömät karkaaminen IOS 4.3.1 julkaistu Windows ja OS X, ei ole iPad 2 tukea alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 huhtikuu 2011 01:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Dev-Team | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar