mandag den 4. april 2011

Ratkaisevaa on M4 / C400 SSD uudelleen, lyömällä hyllyille huhtikuun lopulla julkistamatonta summa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/03/crucials-m4-c400-ssd-reviewed-hitting-store-shelves-in-late/:


Kun Micronin RealSSD C300 tuli ulos, ei ollut kilpailijoita näköpiirissä - 355MB / s luku nopeudet ja SATA 6Gbps käyttöliittymä tehty uskomattoman spritely (tosin myös nirso ) solid state drive. Tänään se ei pidä paikkaansa, sillä Intelin SSD 510 ja OCZ: n Vertex 3 ovat raivokkaasti taistelevat kruunu high-end kuluttajien SSD tilaa. Arviolta 26 huhtikuu C300: n seuraaja tulee markkinoille leimattiin Crucial M4 , mutta tällä kertaa se ei kerma, sillä vaikka se varmasti Vauhtipiru, se on oikeastaan ​​osoittamat edeltäjäänsä muutamia testejä. Erityisesti AnandTech totesi, että asema näyttää uhrannut peräkkäinen lukea suorituskykyä vastineeksi nopeampi kirjoittaa nopeus - ja oli huolissaan hieman noin Ratkaisevaa on viivästynyt roskien keräys rutiinia - mutta kaiken kaikkiaan, arvioijat ovat tulossa pois melko tyytyväinen nopean täyttämisen " uudelleen nähdä. Silti kaikkein tärkein muuttuja, hinta on vielä osoittanut - yli vuotta myöhemmin, C300 on kallis ajaa, mutta uusi C400 käyttää Micronin 25nm NAND flash , joka voisi tehdä kiinteän olomuodon varastointi halvempaa.



Lue - AnandTech

Lue - Tech raportti

Lue - Laitteet Heaven

Lue - Tom's Hardware

Ratkaisevaa on M4 / C400 SSD uudelleen, lyömällä hyllyille huhtikuun lopulla julkistamatonta summa perin ilmestynyt Engadget Sun, 03 huhtikuu 2011 18:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar