mandag den 4. april 2011

TDK: n uusi linja Boomboxes ja Äänilaitteet nyt virallisesti saatavilla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/03/tdks-new-line-of-boomboxes-and-audio-gear-now-officially-availa/:


TDK on ollut hitaasti liikkuvan joitakin uuden Äänilaitteet koska se ensimmäinen oli pois linja CES tammikuussa, mutta se on nyt vihdoin virallisesti ilmoittanut, että koko erä on helposti saatavilla kaikkialla Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Se sisältää sekä sen kahden kaiuttimen ja kolmen kaiuttimen Boomboxes , sen "täyttävät huoneen" Sound Cube, joukko high-end-kuulokkeet, ja jopa vyö-asema levysoitin - nämä hinnat vaihtelevat 249 dollaria ja kuulokkeet 499 dollaria kolmen kaiuttimen mankka. Tietenkin, kun TDK on kehuskelevan varsin vähän tietoa äänen pyydyksiä, se myös asettaa suuria painotetaan ulkonäköön, jota varten se voi kiittää suunnittelun yritys Ziba. Älä missaa kattavammin linkeistä vähän tietoa siitä, miten se muotoillun tuotteita.

Jatka käsittelyssä TDK: n uuteen Boomboxes ja Äänilaitteet nyt virallisesti saatavilla


TDK: n uusi linja Boomboxes ja Äänilaitteet nyt virallisesti saatavilla perin ilmestynyt Engadget Sun, 03 huhtikuu 2011 23:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde TDK | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar