søndag den 31. juli 2011

DNA-pohjainen keinotekoinen neuroverkko on primitiivinen aivojen koeputkeen (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/30/dna-based-artificial-neural-network-is-a-primitive-brain-in-a-te/:

Neuron ja DNA

Monet yksinkertaisempien elämästä tällä planeetalla, kuten jotkut varhaisimmat esi-isät, ei ole kunnon aivoja. Sen sijaan he ovat verkostot neuronien että palo vastauksena ärsykkeisiin, liipaisu reaktioita. Tutkijat Caltech ovat todella tajunnut, miten luoda sellainen alkeellinen ennalta aivot käyttävät DNA. Tutkijat johtama Lulu Qian, kireä yhdessä DNA-molekyylien luoda biomekaanisten piirejä. Järjestämällä neljä perustaa meidän geneettistä koodia tietyllä tavalla, he pystyivät ohjelmaa sen reagoivat eri tavoin eri panokset. Todistettava menestystä joukkue kyseli orgaaninen piiri lähinnä pelissä 20 kysymystä, syöttää vihjeitä identiteettiä erityisesti tiedemies käyttämällä DNA-säikeet. Keinotekoinen neuroverkko naulattiin vastauksen joka kerta. Tutustu PR ja pari videota, että kaivaa hieman syvemmälle kokeilu tauon jälkeen.

Jatka lukemista DNA-pohjaisen keinotekoinen neuroverkko on primitiivinen aivojen koeputkeen (video)


DNA-pohjainen keinotekoinen neuroverkko on primitiivinen aivojen koeputkeen (video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 30 heinäkuu 2011 16:36:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Discovery News | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar