søndag den 31. juli 2011

Square Käsittelemäsi $ 4 miljoonaa mobiilimaksaminen päivässä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ub-iSmYR3QE/:

Huuhtele 100000000 dollaria vuonna uutta rahoitusta, Square jatkaa kasvuaan kuten ruohoa mobiilimaksaminen tilaa. Ohitettuaan 3.000.000dollari merkki lopussa toukokuun Square on nyt käsittelyssä $ 4 miljoonaa mobiilimaksaminen päivittäin, ja etenee tavoittaa yli 100 miljoonaa dollaria liiketoimia heinäkuussa. Ja COO Keith Rabois kertoo, että hän odottaa yhtiö kaksinkertaistaa volyymi lokakuuhun mennessä.


Kesäkuun lopulla Square nosti massiivisen kierroksen rahoitusta, joka arvosti yhtiö edellä 1 miljardia dollaria. Tuolloin ilmoituksesta kävi ilmi, että Square oli käsittelyssä lähes 4.000.000 dollaria vuonna maksuja päivässä, mutta yhtiö on ylittänyt että merkki kuukautta myöhemmin. Rabois kertoo kansainvälinen laajentuminen on osa seuraavan kasvuvaiheen. Hän odottaa ensimmäisen käynnistyksen maksut valmiuksia Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2012.


Ja iPad käyttö Square on kasvussa, varsinkin kun yhtiö lanseerasi häiritsevä uusi iPad tilalle kassakoneet ja kanta-asiakaskortteja. Erittely käyttöehtoja on iPad (21%), iPhone (45%), iPod (3%) ja Android (31%).


Viime vuonna, aukiolle on myyty yli 500000 luottokortin lukijat , käsittelee yli miljoona tapahtumaa kuukaudessa. Ja Square laitteet ovat nyt myydään Apple Stores .


Periaatteessa, jos ei ottanut Square vakavasti, ehkä sinun pitäisi harkita.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar