søndag den 31. juli 2011

Terveydenhuolto Häiriöt: Providers tekevät sanomalehtialaa virheitä (osa III)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SbWoNTgNtqk/:

Toimittajan huomautus: Tämä guest viesti oli kirjoittanut Dave Chase, toimitusjohtaja Avado.com , terveydenhuollon teknologian yritys, joka oli TechCrunch Häiritä finalisti . Aiemmin hän toimi liikkeenjohdon konsulttina Accenturen terveydenhuollon käytännön konsultoinnista 25 sairaalaa ja oli perustaja Microsoftin Health liiketoimintaa. Voit seurata häntä viserrys @ chasedave .


Koska jälkipuoliskolla 90, käsialalla on seinällä sanomalehtien yrityksille että median tulevaisuus on digitaalinen. Pahus, sanomalehtien oman yrityksen kohdat raportoitu tätä trendiä. Tästä huolimatta suurin osa teollisuuden keskittynyt perinteiseen strategioita, kuten saamassa velka hankkia muita sanomalehtiä tai investoimalla uusiin painokoneita, johtaa tuhoisiin seurauksiin.


Ollakseen oikeudenmukainen, oli joitakin digitaalinen investoinnit, mukaan lukien vuokraamalla top-laatikko lahjakkuutta. Kuitenkin ajan myötä digitaalinen joukkueet olivat syrjäytyneet ja lopulta lahjakkuutta että oli kyky muuntaa nämä järjestöt lähti tilaisuuksia missä heidän kätensä eivät olleet sidottuja. Toisin sanoen sitoutuminen ei ollut tarpeeksi syvä vaikutus todellisen muodonmuutoksen.


Nyt pitää terveydenhuollon USA: Siellä selkeä käsitys, että teollisuuden on painopisteensä kohti tuloksia alkaen "tehdä enemmän, Bill enemmän" suuntautuminen. Jos joskus on ollut teollisuutta, joka pitäisi ymmärtää, että se on tehokkaampaa puuttua ehdoiltaan kuin hoidettaessa oire, se olisi terveydenhuolto. Tai kuten kuuluisa aikaisin sanomalehtikustantaja totesi, "tippaakaan ehkäisy on arvoinen kiloa katua." ehkäisy-keskityttiin esimerkiksi Tanskassa on dramaattisesti laskenut tarvetta sairaaloissa. Kerran 155 sairaaloita, he ovat alle kolmannes tänään. Minusta tämä helposti tunnettu tosiasia on uutinen terveydenhuollon tarjoajille puhun kanssa.


Ovatko he eivät tiedä näitä tosiasioita tai eivät ota huomioon niitä, se on olemassa erittäin runsaasti pääomaa investointihankkeisiin Docket monille terveydenhuollon järjestelmiä. Koska 62% sairaaloista on tehtävä-pohjainen, voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, on hämmästyttävää, että he ovat keskittyneet yritysten investointeihin kuin puututtava yleistä terveyttä omissa yhteisöissään. Kukaan ei ole tehnyt asian, että esimerkiksi krooniset sairaudet, jotka kuluttavat 75% 2600000000000dollari välilehti Yhdysvalloissa on parasta käsitellä rakentamalla lisää rakennuksia. Jotkut tekevät niin, että on olemassa kasvava terveydenhuollon kiinteistöjen kupla samalla kustannuksia kroonisia sairauksia jatkavat laajentumistaan.


Terveydenhuollossa se on ikään kuin me rakennamme parempaa firehouses ja investoimalla enemmän palontorjuntavälineistön Vaikka emme vastaa jättää öljyiset rätit ympärille, antaen lapset leikkivät ilotulitus kuivalla rinteillä, ja rakenteiden kanssa yksi uloskäynti. Meillä voi olla paras "palontorjuntaan" työkalut ja kyvyt maailmassa, mutta olisimme paljon paremmassa asemassa, jos me esti nuo "tulipalot" käynnistymästä ensimmäinen paikka.


Dr. Ted Epperly äskettäin päättynyt hänen kautensa johtajana American Academy of Family Lääkärit ja juoksee Family Medicine kotipaikan Idaho ohjelma, joka sisältää 80 lääkärit palvelevat yli 20000 potilasta. Kiertueella hänen laitokseen, hän pysähtyi kommentoida kohtaus odotushuoneessa heidän suurimmista klinikalla, mikä on tyypillistä monien lääkärin vastaanotolla odotushuoneessa olemme kaikki kokeneet. Hän kuvasi kohtauksen epäonnistuminen verrattuna visio siitä, mitä hän suunnittelee täytäntöönpanosta.


Vuonna Epperly visio, hän kuvailee kojelauta, joka vetää rekisterin kaikkien niiden potilaiden. Sen sijaan jälkikäteen odottaa, että joku esittää itsensä sisään klinikalle, hän visioi järjestelmää, joka aktiivisesti seuraa joukko ehtoja hänen potilasryhmässä kokemukset. Esimerkiksi se varmistaa diabeetikot ovat säännöllisiä jalka ja näöntarkastuksia ja veren glukoosipitoisuus on jatkuvasti tarkkailtava. Jos joku ei ole suunniteltu APPO


Ingen kommentarer:

Send en kommentar