søndag den 31. juli 2011

(Perustaja Stories) Ben Lerer: Thrillist Will Do "40 miljoonaa dollaria tuloja tänä vuonna"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/71DLjnKYsqE/:


Tässä jaksossa perustaja Stories , Chris Dixon istuu alas Thrillist Co-perustaja ja toimitusjohtaja, Ben Lerer (joka on myös kumppani isänsä kanssa Ken Lerer vuonna Lerer Ventures). Suunnattu nuorille miehille, Thrillist on "alusta kaverit", joka tarjoaa "sekä paikallisia ja kansallisia sisältöä ja kaupan smooshed yhteen paikkaan", sanoo Lerer.


Innoittamana Bob Pitman Daily Candy (Heiluri on varhainen sijoittaja Thrillist), Lerer perusti Thrillist pari vuotta pois college. Ennen kuin hän tajunnut, että hän halusi luoda kaupungin opas kaverit, hän ja hänen toinen perustaja kävi läpi paljon "rikastua nopeasti järjestelmiä" kanssa lankana, että he eivät tienneet mitään mistään niistä. Ainoa asia, jota he todella tiesivät oli "kevytmielistä hauskaa ja ostavat tyhmä paska." Ja näin Thrillist syntyi. Opas kaverit äänellä kansallisen miesten aikakauslehti mutta paikallinen painopiste.


Tänään sivusto on uskollinen jälkeen on välillä 3 ja 4 miljoonaa uros tilaajia, jotka ovat erittäin houkuttelevia tuotemerkin mainostajien mutta myös hyvin vaikea tavoittaa. Lerer rakennettu mainonnan ja sisällön liiketoiminnan kunnioitettavan 8-luku vuotuisista tuloista, mutta sitten hän katseli ympärilleen yhteiskunnallisia kaupan yritykset, kuten Groupon ja kullattu ja ajatteli voivansa napata pala että perustamalla rinnakkain kaupan yrityksiä ja rajat myydä hänen väestörakenteen. Niinpä viime vuonna hän osti JackThreads , ryhmä ostaa sivuston miesten kierteet. Tammikuussa hän kerroksinen siitä käsittelee liiketoimintaa Thrillist Rewards .


Liikevaihto ammuttu katon kautta. Lerer hankkeet Thrillist nousee "noin 40 miljoonaa dollaria tuloja tänä vuonna lähes kolminkertaistunut viime vuodesta." Hän työllistää nyt 115 henkilöä, kun se 45 viime vuonna. Ei paha liiketoiminta perustuu kevytmielistä paskaa.


Katso aiemmat jaksot perustaja tarinoitaan .




Ingen kommentarer:

Send en kommentar