søndag den 31. juli 2011

Toinen Airbnb Uhri kertoo hänen tarinansa: "Siellä oli Meth Putket Kaikkialla"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_qg5oW7nCMA/:

Tällä viime viikolla olemme kaikki seuranneet kauhuissaan kuin tarinan edetessä noin Airbnb käyttäjälle, joka oli hänen kotiin penkoivat kuukausi sitten.


Muut kuin SideShow meistä saada vetää tarina, se näytti olevan alasajosta eilen. Yhtiö näyttää olevan kumartuneena taaksepäin maksamaan määrättyjä korvauksia ja vältetään uusi hänen blogikirjoitusta, jossa hän kirjoittaa siitä, miten peloissaan hän on edelleen kodittomia ja ravistellaan jälkeen koettelemus.


Nyt toinen uhri on tullut eteen.


Troy Dayton ensimmäinen kirjoitti kuinka hänen Oakland koti oli vuokrattu menetel addikti kanssa varastetun identiteetin kommentin yksi viestit yritys. Otin yhteyttä Troy ja puhuimme puhelimitse tänään siitä, mitä tapahtui. Hänen tilanteensa on hyvin samanlainen kuin EJ-luvulla.


Tässä Troy alkuperäinen kommentti:



Jotain hyvin samanlaista tapahtui minulle noin 2 kuukautta sitten.


Lisäksi arvoesineet varastetaan, varkaat / addikteja teki tuhansia dollareita eriskummalliset vahinkoa minun vuokra-asunnossa ja jätti sen täynnä mene putkia. He olivat identiteettivarkaat, liian ja kaikki henkilökohtaiset tietoni oli täynnä noin. Lisätutkimuksia oman sai minut todisteita siitä, että ihmiset eivät vain varkaita vaan myös vaarallinen. Minäkin, pelkäsi oman turvallisuuden ja pysyisi luonani jonkin aikaa.


Minulla oli samanlainen ongelma sattumanvaraista tiedonanto ihmisiä AirBnB. Annoin heille monia mahdollisuuksia tehdä minusta onnellinen asiakas, jonka he tekivät, mutta sitten perui tarjouksensa jälkeen heidän oli väärinkäsitystä keskuudessa joukkue. Joskus päivää meni kuulematta keneltäkään, kun olin pelko vaivaama, täysin eksyksissä, ja vihainen. Se oli melkein absurdein Asiakaspalvelu kriisi voisi koskaan kuvitella. Mutta olen yksi kitisevä pyörä, ja me lopulta löytyi miellyttävä ratkaisu, olin yleisesti ottaen tyytyväinen.


Olen sittemmin molemmat vuokrattu minun paikkani pois ja jäi toisten asuntoa airbnb.


Tässä mitä olen oppinut: jos vuokraa ulos kotiisi, on olemassa raja sille, kuinka paljon AIrbnb voi tehdä suojellakseen sinua. Se ei ole heidän vikansa, mutta se on heidän vikansa, että he ajan pelata, kuinka paljon ne suojaavat sinua ja vähätellä mitä ihmisten pitäisi tehdä suojella itseään. Lopussa päivän olet vuokrata vieraalle. Sinun tulisi tarkistaa olemassa tunnukset ja puhelinnumerot varmista, että ne sopivat. Pyydän linkki sosiaalinen verkostoituminen sivuston kuten LinkedIn, FB tai CouchSurfing Jos ei ole uskottava suosittelut AirBnb. Olisin keskustella heidän kanssaan puhelimessa ennen suostumalla vuokrata niitä. Jos olisin tehnyt näitä asioita, ihmisiä, jotka pilasivat talossa olisi koskaan tehnyt sitä sisään


Myös mennä teidän gut. Vaistoni sanoi jotain ei ollut oikeassa ihmiset että vuokrattu minun paikkani, mutta en tiennyt miten käsitellä että hänestä ja ollut varma, miten airbnb olisi kohdellut minua tai niitä oli Sanoin etten halua heitä pysymään vaikka ne kirjataan sen.


Tässä tapa Airb'nb voi muuntaa tätä toista tulolähdettä: Useimmat vuokra vakuutus ei kata tätä, koska olet pohjimmiltaan alivuokralle. Jos suuret varkaudet ja vahingonteot on yhtä harvinainen kuin Air BNB sanoo se, joka mielestäni on totta, niin ne pitäisi pystyä saamaan hyvä vakuutus räätälöity juuri heidän asiakkailleen, että he voivat myydä lisämaksun vuokralaiset.


Lisäksi, kuten lyhytaikaisen vuokrauksen kuin hotelli yleistyy ja muut sivustot liikkua siitä Airbnb he aikovat tarvitsevat enemmän arvoa perustella erittäin korkeita maksuja, ehkä vakuutus ja taustan tarkistamisesta olisi suuri lisäksi. Tietenkin, jos olin vakuutusyhtiö, olisin edellyttävät omistajien omaisuutta vuokrataan kaksinkertaistaa tarkistaa ID: n kansan lähtöselvityksen olla varma, että taustan tarkistamisesta ovat itse asiassa ihmisiä sisäänkirjautumisen


Lopussa päivän, mielestäni AirBnb on hyvää tarkoittava, mutta mielestäni he kamppailevat kuten nopean kasvun ja hallinto-ja viestintäjärjestelmät ole skaalataan f



Ingen kommentarer:

Send en kommentar