søndag den 31. juli 2011

OMG / JK: Man In The Yellow Jacket

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zSjsT0i3rhs/:


Palasimme uuden jakson OMG / JK - jossa on sekä oman isännöi yhdistyivät vuonna TCHQ studio (olin takaisin SF meidän Mobile First CrunchUp ). Niin, ja tämä episodi myös cameo jonka mies iso keltainen takki. En pilaa sitä.


Me käynnistää tämän viikon episodi sukeltamalla Twitter n uuden mainoksen formaattia, joka sallii brändien paikka Promoted Tweets yläreunassa heidän seuraajiensa puroihin. Twitter on ollut pitkään leikitteli eri mainosmuotojen - tulee tämä ota käyttäjien vai vain ärsyttää heitä?


Seuraavaksi meillä on Facebook salainen iPad sovellus, josta vuoti ulos osana virallista päivitystä sen iPhone-sovellus. MG sai käsiinsä App ja testata sitä ennen Facebookissa katkaista yhteys, ja hänen ensivaikutelma on hyvä - Viritä saada lisätietoja.


Lopuksi puhumme Airbnb äskettäin fiasko, jossa isäntä oli heidän kotinsa tuhoutui vieraita, ja miten Startup on vastannut kysymykseen. Huomaa, että tämä episodi ammuttiin muutama päivä sitten, joten emme keskustele kaikkein Viimeisin viesti tilanteesta.


Tässä muutamia viestit merkitystä tämän viikon episodi:



Tilaa meidät iTunesista!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar