søndag den 31. juli 2011

Netflix-liitännäinen ChromeOS osumia v1.0.2, on virallinen julkaisu nurkan takana?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/31/netflix-plugin-for-chromeos-hits-v1-0-2-is-an-official-release/:


Kun Google Chromebooks alkoivat saapua ilman Netflix streaming olimme luvanneet olimme odotetusti bummed , mutta jotka voidaan korjata pian. Vaikka Chromebook omistajat virittynyt beta kanavan päivitykset ensimmäinen huomannut merkinnän Netflix plugin viime kuussa, se silti voinut itse pelata elokuvia ja ei näy vanhempia, yhden ytimen Atom powered CR-48 läppäreissä. Nopeasti eteenpäin nykypäivään, jossa yksi ystävällisen kommentin valvojat, masterofrandom on huomannut tämän päivitetyn v1.0.2 plugin väijyvä syvyyksiin hänen murhatun ulos 12-incher . Vielä ei toistoa olla ollut, mutta me mietitään Netflix ei päivittänyt versionumeron viimeisen 1,0, koska se on vihdoin tajunnut täydellinen jonon hallintajärjestelmä. Chromebook omistajat tai tulevat omistajat (ja siten myös Linuxin käyttäjät) vielä odottaa Watch hetkessä streaming - sähköpostihälytyksen taso on Vermilion.



[Kiitos, masterofrandom]

Netflix-liitännäinen ChromeOS osumia v1.0.2, on virallinen julkaisu nurkan takana? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 heinäkuu 2011 00:48:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar