søndag den 31. juli 2011

Weird Science laittaa elektroniikkaa reput luonnonvaraisten eläinten

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/bVZjh0cGPIQ/weird-science-puts-electronics-in-the-backpacks-of-wild-animals.ars:



Reppu-yllään colugos Näytä ajatuksia luisto ovat linnut: useita nisäkkäistä, kuten liito-oravien, ovat kehittyneet kyky liitää pitkiä matkoja. Jotkut tutkijat ovat ehdottaneet tämä on tapa säästää energiaa, koska mukava pitkä liuku vie paljon vähemmän virtaa kuin kiivetä alas yhdestä paikasta ja kiivetä takaisin ylös toiseen. Mutta se ajatus, että on vaikea testata vasta nyt, kun pienikokoinen elektroniikka ovat mahdollistaneet tutkijat sopivat culogos kanssa Liikkeen tunnistava reput .


Seurantajärjestelmä osoittaa, liitää uuteen paikkaan katos, colugos täytyy uhrata melkoisesti energiaa kiivetä ylöspäin eikä aloita ilma-pohjalta biomekaniikan kaiken, he voivat yleensä tehdä paremmin siirtämällä vaakatasossa kautta katos niiden lopulliseen sijoituspaikkaansa. Ja siitä miten päin ne käy päinsä, kumpikaan näistä liikkeistä päätyä lisäämällä koko paljon eläimen energia talousarvioon. Joten, kirjoittajat ehdottavat, että luisto on vain asia saada jonnekin nopeasti, eikä tapa säästää energiaa.


Sekoitus GPS-paikannus ja oksentaa kertaa: "Siemenet hajanaisuus on kriittinen ymmärrys metsän dynamiikka," tämä paperi alkaa , kohtuullisen tarpeeksi. Mutta ennen pitkää kirjoittajat ovat ruokinta siemeniä vankeudessa tukaanit ja mitata kuinka kauan kestää ennen kuin he oksentanut varmuuskopioida (keskimäärin hieman yli 25 minuuttia, jos olit utelias).


Sitten, aivan kuten culogos, miniatyyri reput näkyvät, rahapulassa edelleen villieläinten-tässä tapauksessa GPS-järjestelmä on tukaani. Koska etäisyys travlled ja aikaa mukana, tekijät voivat arvioida, miten pitkälle tukaani kestää todennäköisesti siemen ennen puking sen takaisin ylös. Lähes puolet siemenistä saada yli 100m niiden päällä alkuperä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar