søndag den 31. juli 2011

Logitech virallisesti pudottaa Revue hinta 99 dollaria tänään, selventää 'enemmän hyötyä kuin myynti-huomautus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/31/logitech-drops-revue-price-to-99/:


Google TV ei kannata 300 luiden ya? Miten noin viileä Benjamin? Kuten luvattu , Logitech on silvottu hinta sen Revue digisovittimen dollarista 299 99 dollaria omasta sivustosta ja vähittäiskauppiaat, kuten Best Buy, antaa mahdollisille asiakkaille jotain hirveän houkuttelevaa harkita rinnalla mahdollisuuden käynnissä Honeycomb heidän tv heti . Niin, ja paljon raportoitu Nugget sen tulos noin "palauttaa yli myynti"? On varmaan otettava huomioon, että ei ollut kyse palaa loppukäyttäjiltä, ​​jotka yhtiö väittää "ovat keskimäärin määriä kuin muut Logitechin tuotteita", vaan jakelijat ja jälleenmyyjät se myy suurimman osan laitteisto. Joten sinua, vai oletko yhä pitäen ulos 90 prosenttia pois myynnistä, jotka voivat tai eivät koskaan toteudu?

Jatka lukemista Logitech virallisesti putoaa Revue hinta 99 dollaria tänään, selventää 'enemmän hyötyä kuin myynti-huomautus


Logitech virallisesti pudottaa Revue hinta 99 dollaria tänään, selventää 'enemmän hyötyä kuin myynti-huomautus alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 heinäkuu 2011 13:28:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Android Central | lähde Logitech , Best Buy | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar