fredag den 5. august 2011

Apple on nyt maailman suurin älypuhelinten valmistaja, Samsung tarkastukset on numero kaksi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/04/apple-now-the-worlds-largest-smartphone-manufacturer-samsung-c/:

IDC

Teemme oman totuuden. Niin IDC voi keksiä suunnilleen samat numerot kuin mies tutkimusyhtiö Canalys ja kruunu Apple kuningas, kun sen kilpailija nimeltään Android Top Dog - Kyse miten siivu sitä. Katso, missä sillä Canalys niputettu kaikki Android matkapuhelinvalmistajille yhdessä, IDC on rikki niitä, mikä johtaa varsin mielenkiintoinen twist - suurin älypuhelin valmistaja maailmassa on nyt Apple. Cupertino n kasvua 141,7 prosentin toimitusten vuositason kasvu oli tarpeeksi työnnä se aiemmin Nokia (joka putosi sijalle kolme) ja Samsung (joka nousi kaksi spots ottaa hopeaa), kun taas RIM ja HTC täydensivät viisi. Tästä huolimatta kukaan ei karkaa kanssa johtaa täällä, ja Sammyn jatkoi stratosfäärin nousu pitäisi pitää Applen vartiossa. Tutustu koko raportti tauon jälkeen.

Jatkaa lukemista Apple nyt maailman suurin älypuhelinten valmistaja, Samsung tarkastukset on numero kaksi


Apple on nyt maailman suurin älypuhelinten valmistaja, Samsung tarkastukset on numero kaksi alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 elokuu 2011 18:27:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar