fredag den 5. august 2011

Gmailin esikatseluruudussa tuo "tablet-tyyppisiä asettelua selaimessa, mutta tappaa Useita postilaatikoita

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/05/gmails-preview-pane-brings-tablet-like-layout-to-your-desktop/:


Googlen silti tekee hienoa työtä sivuuttamisesta Gcal n kyvyttömyydestä rutiininomaisesti tarjota hälytyksiä ja ilmoituksia tietyille käyttäjille (Nah, emme ole katkera), mutta ainakin Gmail joukkue näyttää ampuu kaikki sylinterit. Juuri tällä viikolla asu paljasti sen uusin Labs ominaisuus - Esikatseluruutu. Kuten olet varmaan päätellä nimestä, se tarjoaa "tablet-like" asettelu on oikeastaan ​​samanlainen kuin standalone sähköpostiohjelmien päässä eilisen, ja niille, joilla on enemmän vertikaalinen tila kuin vaaka, siellä on jopa mahdollisuus jakaa jakaja tällä tavoin . Käytännössä löysimme sen pudota-kuollut helppokäyttöinen, ja se on pitkälti parannusta varastossa Gmail layout. Ainoa asia? Se ydinaseita Useita postilaatikoita, niin tottuneet voivat vierittämällä ja helposti klikkaamalla heidän Tähdelliset sähköposteja (esimerkiksi) todennäköisesti jälleen normaali unilla romuttuneet. Katso, onko se teidän Settings-osiossa ja antaa sen mennä - kuka tietää, se voi olla rakkautta.

Gmailin esikatseluruudussa tuo "tablet-tyyppisiä asettelua selaimessa, mutta tappaa Useita postilaatikoita alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 05 elokuu 2011 11:32:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Virallinen Gmail Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar