fredag den 5. august 2011

Aurinkopaneelit syttyy Yosemiten kansallispuistossa, eivät pilaa näkymää

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/04/solar-panels-light-up-yosemite-national-park-dont-spoil-your-v/:

Aurinkopaneelit syttyy Yosemiten kansallispuistossa, eivät pilaa näkymää

Normaalisti haluamme säilyttää meidän teknologian ja luonnon kohtuullisen erillinen, mutta kuten maapähkinävoita ja suklaata, jotkut yhdistelmät muuttua ennakoitua paremmiksi luulisi. Vuonna viimeisin pitkä rivi ja hankkeita rahoittaa Yhdysvaltain Takaisinperintä ja uudelleeninvestointikautta Act, Yosemiten kansallispuisto on asennettu yli 2800 aurinkopaneelien El Portal huolto monimutkainen, siististi piilossa All Seeing yleisön silmissä. Plenitude aurinkosähkön levyt tuottaa noin 800000 kWh vuodessa, mikä säästää puisto 50.000 dollari vuosittain sen teho Bill ja pisteytys se 700000dollari alennuksina mistä PG & E seuraavien 5 vuoden aikana. 5.800.000 dollarin leikkuu puiston riippuvuutta fossiilisten polttoaineiden 12 prosenttia ja on nyt suurin verkkoon kytketty aurinko energiajärjestelmän National Park Service. Lehdistötiedote Junkies voi lyödä tauko virallista ilmoitusta; aurinko fanaatikkoja etsivät parempi näkemys pitäisi tarkistaa KCRA 's peiton alla olevista linkeistä.

Jatka lukemista Aurinkopaneelit syty Yosemiten kansallispuistossa, eivät pilaa näkymää


Aurinkopaneelit syttyy Yosemiten kansallispuistossa, eivät pilaa näkymää alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 elokuu 2011 22:17:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Inhabitat | lähde National Park Service | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar