fredag den 5. august 2011

Intel paikkoja 30.000.000 dollaria vetoa pilvi, avaa kaksi uutta Labs Carnegie Mellon

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/04/intel-places-30-million-bet-on-the-cloud-opens-two-new-labs-at/:


Oletko nörtit kuullut? Pilvi on sana, ja Intelin valmis laittamaan sen pankkitilille , jossa alan surina suu on. Investointi 30.000.000 dollaria viiden vuoden aikana, yhtiö tekee yhteistyötä Carnegie Mellon University avata kaksi uutta Intel Science and Technology Centers. Akateeminen tutkimus Labs laser cloud ja sulautettujen järjestelmien tutkimusta, joka tarjoaa avoimen lähdekoodin innovaatioita puuttua massa tiedot analytiikan, reaaliaikaisen tietopalvelun jakelu ja tarkennukset tulevaisuudessa, pilvi-yhteys elämäntapa. Utelias, mitä tämän aivot kollektiivinen on jopa hihat? Kuvittele yllään pari Intel-pohjainen lasit että peittokuvia tiedot liittyvät ihmiset ja esineet näet. Ei Minority Report tyyppi? Okei, sitten harkita sen ehdottama älyauto tulevaisuuden, pystyy suositella "reititys, vähittäiskauppa-, ruokailu-ja viihde" vaihtoehtoja räätälöidään matkustajien profiilit ja todellisissa olosuhteissa. Olitpa valmis tai ei, tämä on tulevaisuuden ihmiset - yksi iso, passiivinen lusikka tietokoneella luotuja coddling. Hit tauko koko PR, ja Peter Griffinin ottaa meidän sponsoroi huomenna.



[Kuva pistetilanne kautta Popular Science ]

Jatka lukemista Intel paikkoja 30.000.000 dollaria vetoa pilvi, avaa kaksi uutta Labs Carnegie Mellon


Intel paikkoja 30.000.000 dollaria vetoa pilvi, avaa kaksi uutta Labs Carnegie Mellon alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 elokuu 2011 21:21:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Computerworld | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar