fredag den 5. august 2011

NewMe Accelerator, tavoitteena on kannustaa Musta Tech Yrittäjät, on sen First Demo Day

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/RYOWTcBATsA/:

Screen shot 2011-08-04 at 8.21.25 PM

Eilen joku kysyi minulta, onko syy aiheuttaa useimmissa minun avatar kuvat ovat typeriä johtuu muuten olisin käsitellä ihmisiä jatkuvasti tuoda esille, että en "look" kuin minun pitäisi työskennellä teknologiaan, mikä tarkoittaa, että olen "ma (suhteellisen ei nörtti) nainen. Vaikka en ollut koskaan tietoisesti ajatellut sitä siitä, vastaus on kyllä ​​("typerä" ainakin on luotaantyöntävä, kun taas "nainen" vain tarkoittaa "ei ole aavistustakaan siitä tech").


Käsite vähemmistö Piilaaksossa on hieman erikoista, valkoinen, aasialaiset ja intialaiset miehet ovat melko hyvin edustettuina, kun Latinos, Mustat ja naiset eivät. Jostain syystä me yhteisönä yleensä yksinoikeudella äärimmäinen, tarkoitan, ihmiset käytetään antamaan Arrington roska siitä, että asianajaja (!).


Jos Mike ja minä olen se "kovia", yrittäjien NewMe , ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä kaasupolkimen kohdentamalla musta perustajat nimenomaan, on se tuhat kertaa kovempia suhteen näköisenä heidän pitäisi työskennellä Tech (naisia ​​23,8% vs. Afrikkalainen-amerikkalaiset 1,5% meidän työvoimasta vastaavasti). Kuten Central.ly co-perustaja Chris Bennett sanoi minulle: "Ei ole vähemmistöjä Techin lisäksi siellä juuri ole. Yksi ongelmista musta tech yhteisö on että ei ole vielä yhteisön. "


Yhdessä perustama Angela Bennett (wow, naaras ja vähemmistö - kaksinkertainen vahinko) ja Wayne Sutton , NewMe yrittää korjata antamalla Piilaaksossa altistuminen Afrikkalainen Amerikan johtama startups, antamalla heille mahdollisuus saada asunto, resursseja, ja ohjausta ylhäältä Piilaakson yritykset (esimerkiksi Google on sijoittaja ja startup ovat työskennelleet pois Tagged toimistoissa). Sen sijaan investointien, hautomon tavoitteena on antaa arvoa tarjoamalla tukea yhteisön.


Kun kysyttiin, miksi siellä oli niin niukasti vähemmistöjen teknologian alalla, mitä voisimme tehdä tilanteen korjaamiseksi, Benton tarkoitetut sijoittajalle Dave McClure n vastaus, kun häneltä kysyttiin sama kysymys milloin Tech tapahtuma, että ihmiset sijoittavat mitä he tietävät, kaavoja onko he tekevät sitä tai ei.


Bennettin mukaan, joka harkitsee avata ohjelman Latinos vieressä, ratkaisu on antaa vähemmistöille enemmän näkyvyyttä, "Me voimme näyttää enemmän monimuotoisuutta mitä perustajat näyttävät mediassa", hän sanoi "Niin, että lapsi, joka lukee CNN tai Huffington Post [tai TechCrunch] näkee, että se on saatavilla. Tarvitsemme perustajat, jotka ovat onnistuneet paremmin, nostaa rahaa ja ottaa ulos, ja se voi olla vain yksi henkilö, se on useita ihmisiä. "


Said mentori, ja Foursquare johtaja ansioita, Tristan Walker, "Mitä enemmän voimme altistaa Valley, mitä emme tiedä sitä paremmin kaikki ovat sisällä pino, pääomasijoitusyhtiöiden, yrittäjille kuluttajille, ja sitähän laaksossa on kyse, hankkivat parhaat tuotteet ja ideat ja lahjakkuutta. "


Tässä on luettelo ja lyhyt kuvaus kustakin NewMe käynnistyksen ensimmäisessä kohortissa, alla.


Lyijykynä Sinut


Samanlainen Styleseat, mutta enemmän keskittyä nimittämistä setup toimintoja, lyijykynä Sinut on kuin Opentable kampaamon tapaamisia.


K


Ingen kommentarer:

Send en kommentar