fredag den 5. august 2011

Mapnificent visualisoi joukkoliikenteen matka-aika on niin jännittävää kuin miltä se kuulostaa (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/05/mapnificent-visualizes-public-transportation-travel-time-is-mor/:

Mapnificent

Jos voisimme löytää selaimen Mapnificient toiminut ilman ongelmia meidät luultavasti soittaa se hienoin ja Google Maps koska turn-by-turn navigoinnin . Vaikka se on tuskallisen hidasta suorituskykyä (Firefox) ja taipumus kaatua (Chrome), olemme yhä rakastuneita. Periaatteessa se mahdollistaa suodattimen ja Karttahaku perustuvat matka-aika julkisilla liikennevälineillä. Sen suuri löytää huoneistoja lyhin työmatka tai reilun kohtaamispaikka että sinä ja ystäväsi voi saavuttaa samanaikaisesti. Se on aika vaikuttava, ja jos sen luoja Stefan Wehrmeyer koskaan ruoskii Mobile-sovelluksen, se voisi tulla välttämätön osa älypuhelinten arsenaali. Saat paljon parempaa ja selvityksestä kehittäjä itse, tutustu videon tauon jälkeen.

Jatka lukemista Mapnificent visualisoi joukkoliikenteen matka-aika on niin jännittävää kuin miltä se kuulostaa (video)


Mapnificent visualisoi joukkoliikenteen matka-aika on niin jännittävää kuin miltä se kuulostaa (video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 05 elokuu 2011 00:11:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Gizmodo | lähde Mapnificent | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar