fredag den 5. august 2011

Nissanin Android app avulla voit ladata Leaf kaukaa, tuo "helppous" in EV

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/05/nissans-android-app-lets-you-charge-your-leaf-from-afar-puts-t/:


Jos satut olemaan niin Nissan Leaf omistaja ja Android käyttäjä, olet onnea tänään, koska automaker on juuri julkaissut viralliset App, joka voisi tehdä elämästäsi hieman helpompaa. Nissanin työkalu, voit seurata oman sähköauton akun iän ja arvioitu range suoraan älypuhelimesta, jota voit käyttää etänä ladata Leaf, tai aloittaa ilmastointi. Se ei voi olla kaikkein uraauurtava App koskaan, mutta se varmasti tarjoaa joitakin tyytyväinen mukavuutta Nissanin kasvava pohja EV kuljettajia. Eilen yhtiö vahvisti Autoblog Green että Leaf myynti "ristissä 10000 merkki pari viikkoa sitten." Tarkkoja lukuja on vaikea saada, koska Japanin kesälomaa, mutta Nissan sanoo, että 100 prosentin varmaa, että tapahtuma oli ylitetty. Seuraavaksi: maailmanvalloitus.

Nissanin Android app avulla voit ladata Leaf kaukaa, tuo "helppous" EV alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 05 elokuu 2011 09:49:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Android yhteisön | lähde Android Market , Autoblog Vihreä | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar