fredag den 5. august 2011

Voi Hitsi: HP Kosketusalusta 16GB on Päällä Woot Saat 379 dollaria

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AP5Nut5hxXk/:

HP_TouchPad_9_7__16GB_Wi-Fi_tabletms3Detail

Muista kun sanoin ajattelin HP oli telegraphing myynnin kanssa kosketusalustan hinnoitteluun? Ja miten minä sanoin laite on 100 dollaria pois tänä viikonloppuna? No joko HP ei myy mitään Tasohiirien ollenkaan koskaan tai he ovat eräät haihatteleva kilpajuoksu pohjalle suhteessa kaikkiin muihin tablet siellä. Katsos, Touchpad on 379 dollaria siitä Woot tänä aamuna .


Rakastan Woot. Paras ostos sivusto koskaan. Mutta Woot (yleensä) on, jos gadgetit menevät kuolemaan. Siellä saat 99 dollaria älypuhelin, että muu maailma ei halua tai epäonnistunut valmistus kokeilu, että kukaan ei halunnut ostaa. Se ei ole aina näin (Wine.Woot, esimerkiksi juuri päinvastaista, mitä kuvailin: hienoksi kuraattori, fiksu sivusto loistava viini), mutta se on usein niin.


Se sanoi, selvästi Woot on joitakin vetää ja HP ​​laittamaan vaihde siellä on iso juttu. Mutta pelkään, että tällä toimella aiheuttaa hitaasti ja tasaisesti eroosiota WebOS myyntiluvut. Jätä se HP johtaa meidät kaikki toiseen netbook rathole, cheapening liikkuvan tietokoneen käytössä, kunnes se romahtaa sen nojalla jätti lisäarvoa.


kautta TopolskyCorp









Ingen kommentarer:

Send en kommentar