fredag den 5. august 2011

Varhainen 3DS hintojen lasku Wal-Mart saattaa tehdä Säästöt Plus "suurlähettiläs" Perks

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/V8jyg_KXfZ4/:

2132454485

Nintendo äskettäin oli loppiainen, joka omistaa jopa 3DS n hidas käynnisti alentamalla hintoja - ja paychecks . Kuromiseksi Akselin varhain omaksuvat, Nintendo on myös sanonut, että jokainen, joka on ostanut 3DS ennen hintojen lasku osuu (on 12 elokuu) on oikeutettu saamaan 20 ilmainen virtuaalinen konsolipelejä. Mutta mitä jos olen kertonut sinulle, että saisit 3DS uuden hinnan ja saat 20 ilmaiseksi pelejä?


Haluat luultavasti kertoa minulle se on liian hyvä ollakseen totta. Ja se voisi olla. Mutta "luotettu lähde" ​​on kertonut Halvat Ass Gamer että Wal-Mart aikoo esittää hinnanalennuksen tehokas hieman aikaista - on yhdeksäs. Jos sinun pitäisi ostaa se siellä ja sitten kirjautua 3DS eShop ennen 12. - sinulla molempien maailmojen parhaat puolet.


Ei mitään keinoa varmistaa sen oikeasti vasta Wal-Mart tekee ilmoituksen tai 9. edestään löytää, mutta jos olet ajatellut piristymisen konsolin uusi hinta, harkitse laski Wal-Mart tai kutsumalla on yhdeksäs tarkistaa. Tulemme varmasti seuraamaan ensi tiistaina. Toivottavasti Nintendo ei saanut tietää asiasta.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar