fredag den 5. august 2011

IOGEAR USB jakaminen Station yhteyden WiFi, leikkaa johdon vielä neljä laitteiden

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/05/iogear-usb-sharing-station-connects-to-wifi-cuts-the-cord-on-fo/:


Olet niin yli johdollinen gadgeteja, mutta et voi perustella korvaa jokaisen laitteen talon pricier langaton versio vain siksi, että hihnassa on USB-tulostimen tai ulkoisen kiintolevyn on hieman haittaa. Saamme sitä, ja se näyttää IOGEAR ei liian. Perifeerinen yhtiön Wireless 4-porttinen USB jakaminen Station tekee kaikista kytketty gadget WiFi-yhteensopiva, joten voit vaellella kaukana ne työpöytälaitteille ilman pudottamalla yhteys. Kompakti Hub sisältää yhden USB 2.0-portti edessä ja kolme takana, sekä Ethernet-porttia ja langaton antenni, ja se on yhteensopiva eri USB aparaatti, mukaan lukien tulostimet, kiintolevyt, muistikortinlukijassa, skannerit ja web . Voi, mutta miksi haluat vaeltaa kaukana webbikamera, kysyt? Kauko webbikamera voidaan käyttää instant, edullinen kodin turvajärjestelmä, joka tarjoaa pääsyn mistä tahansa sisällä langaton verkko. Toki 100 dollaria saattaa tuntua paljon kuluttaa langaton USB -keskittimen, mutta ottaen huomioon kustannukset WiFi-mahdollistavat neljä yksittäistä laitteita, se on luultavasti tapa edetä.

IOGEAR USB jakaminen Station yhteyden WiFi, leikkaa johdon vielä neljä laitteet alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 05 elokuu 2011 03:09:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde IOGEAR | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar