fredag den 5. august 2011

Uusi Intel Ultrabook Viite mallit voisivat alittivat MacBook Air Huomattavasti

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mZKPEt9aMZA/:

feat1

Kun Intel aloitti Ultrabook aloite, olimme innoissamme: täysi-PC kannettavan koko MacBook Air? Lupaukset Adamos ja sarjan 9s tanssi silmiemme edessä, seksikäs, mutta ylihinnoiteltuja. Voisiko tämä uusi spec olla se, joka tekee meidän Air-toting ystäviä mustasukkainen?


Valitettavasti muutamat ultrabooks tullut esiin, ja ne, jotka eivät oikeastaan ​​kilpailevia pricewise . Ja juuri tänään kuulla, että Apple on kahmimalla kaikki alumiinia , joten ihmiset ovat menossa tekemään kannettavilta pois lasikuitua. Lasikuitu!


Älä tuskailla: Intel on kyse, ja kaikki on kunnossa.


Intel ymmärtää, että ODM ehdottomasti täytyy saada hinnat alle tuhat taalaa, jos he haluavat kilpailla. Digitimes raportit että he kutsuvat kokoontuu ensi viikolla keskustelemaan muutama uusi standardi osaluettelopohjat yhteensä hyvin kohtuullinen $ 500-700, ja jos he fiksu, komponenteista, että valmistajat voivat todella saada käsiinsä.


Siellä ei ole mitään purku osa-by-osa kustannuksista erittelyt uusimman MacBook Airs, mutta edellinen sukupolvi oli arvioidaan BOM on hieman yli 700 dollaria, ja sillä päivitykset on melko pieni (uusi prosessori, Thunderbolt), se on luultavasti edelleen hyvä arvio.


Intel tähtää 18mm Muistikirjat ja 21mm paksu (11-13 "ja 14-17" näytöt vastaavasti) malleja löytyy tilaa päivittää heidän uusimman prosessoria kun sen aika tulee. Ei optista asemaa, joko, joka on todennäköisesti enemmän hypätä Windows-käyttäjille kuin Mac-käyttäjille. Molemmat olisivat riippuen vaihtoehtoja, kaatuisi suurin ~ 700, mikä on 25% marginaali ja tilaa kokoonpano-ja merenkulku, tuo mukavasti at tuhat taalaa. Ja se oli kalliita.


Kun me itse nähdä nämä mallit on mysteeri, olisin kai ensimmäisiä, jotka tekevät Best Buy hyllyt ovat Ivy Bridge mallit vuoden 2012 alussa. Toivottavasti kuulemme enemmän yritysten itsensä sitten.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar