mandag den 31. januar 2011

AMD on 5W Fusion APU laittaa oman tulevaisuuden tabletti valinta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/31/amd-has-a-5w-fusion-apu-to-put-in-your-future-tablet-of-choice/:
Sama Singapore tapahtuma, joka toi meille ensin katsoa AMD hirvittävästi Radeon HD 6990 on myös toiminut näyttämönä yhtiön ensimmäinen näyttää uuden, jopa pienitehoisen Fusion APU. Säännöllinen dual-core Ontario ( C-50 ) versio vaatii 9W tehobudjetti toimimaan, mutta AMD: n onnistui kutistua että alas 5W ja siru on suunniteltu erityisesti käytettäväksi tabletteina. Kellotaajuus pysyy 1GHz ja ydin määrä ei ole mehiläinen koskettanut, mutta muistin ohjain on dumbed alas ja oheislaitteiden satamat ovat vähentyneet yksi kutakin. Tämä virtaviivainen C-50 on jo löytänyt kodin Acer 10,1-tuumainen Windows 7 tabletin ja pitäisi olla kohtuullisesti suosiossa valmistajat etsivät x86 vaihtoehto tulee hyökyaalto ARM-pohjaisille laitteille.

AMD on 5W Fusion APU laittaa oman tulevaisuuden tabletti valinta perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 tammikuu 2011 06:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Softpedia , Netbook uutiset | lähde PC Watch | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar